13:30 20.04.2021

До Консультативного комітету УЕБ приєднується міжнародний експерт - доктор Еґберт Лаеґе

2 хв читати

До Консультативного комітету УЕБ приєднався провідний фахівець європейського енергетичного ринку - доктор Еґберт Лаеґе, який тривалий час був членом правління Європейської енергетичної біржі EEX AG, Генеральним директором та президентом компанії Powernext SA.

Еґберт Лаеґе має безпрецедентний колосальний досвід побудови ефективних біржових енергетичних ринків та енергетичного трейдингу. На теперішній час являється старшим радником Бостонської консалтингової групи, інвестором та невиконавчим директором EMEX (Eastern Med. Energy Exchange), членом наглядової ради міжнародної біржі електроенергії у Парижі – EPEXSpot та виконує ряд інших функцій в сфері бізнес-консультування.

Під керівництвом Еґберта Лаеґе було значно розширено позиції платформи PEGAS, що виникла в результаті співпраці між EEX та Powernext, до провідної торгової платформи для торгівлі природним газом в ЄС, що прискорила інтеграцію Європейського газового ринку. Еґберта Лаеґе керував створенням та очолював EEX Asia в Сінгапурі.

Окрім більш, ніж 25 річного досвіду роботи у галузі енергетики, в глобальних проєктах та впровадженні сучасних трейдингових технологій, Егберт Лаеґе має високі освітні кваліфікації Гарвардського, Стенфордського, Штутгартського університетів та Університету Арізони тощо.

Як Член Консультативного комітету ТБ "УЕБ" доктор Еґберт Лаеґе долучається до формування стратегічних рішень для розвитку Української енергетичної біржі, зокрема, і з питань посилення міжнародного співробітництва.

"Ми раді вітати нового Члена Консультативного комітету Української енергетичної біржі - доктора Еґберта Лаеґе. Його досвід роботи на європейських ринках є чудовим прикладом успішного розвитку біржової торгівлі на міжнародному рівні. Сподіваємось на плідну співпрацю, що незабаром принесе визначні результати як для учасників енергоринку, так і для економіки України в цілому. Адже ми прагнемо розвивати біржову торгівлю в Україні за кращим Європейським стандартом і сподіваємося, що дуже скоро зуміємо побудувати високоефективний енергетичний ринок в Україні", - переконаний Голова біржового комітету ТБ «Українська енергетична біржа» Олексій Дубовський.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА