19:06 18.05.2021

"Фармак" у ТОП-3 рейтингу якості управління корпоративною репутацією

2 хв читати

У середині травня 2021 року агентств PR-Service представило дані щорічного рейтингу "Репутаційні АКТИВісти". Компанія "Фармак" посіла друге місце серед фармацевтичних виробників і імпортерів, які працюють на території України.

Рейтинг якості управління корпоративною репутацією проводиться більш ніж 15 років. За словами організаторів, це гарний спосіб висловити суспільне визнання компаніям, які домоглися високих результатів у цьому напрямі.

Цьогоріч 145 експертів оцінювали учасників різних секторів економіки за 5 критеріями: репутаційна стабільність, іміджевий капітал корпоративної соціальної відповідальності, медіаактивність, інноваційний підхід та стійкість до криз.

Участь у рейтингу брали як вітчизняні, так і закордонні компанії.

"Репутація формується на цінностях компанії, якими вона щодня керується у своїй роботі. Для "Фармак" це насамперед прозорий та відповідальний підхід до ведення бізнесу. З перших днів пандемії ми закупили ШВЛ та інше необхідне обладнання для лікарень у різних регіонах України, розпочали виготовлення санітайзерів, вчені "Фармак" розробили українську ПЛР тест-систему, яка крім вже поширених штамів, виявляє також і новий штам коронавірусу, ми захистили своїх працівників і продовжуємо розвивати економіку країни. Нам не потрібно штучно щось придумувати чи прикрашати. Ми просто ділимося тим, чим реально займається компанія", – зазначила Євгенія Піддубна, директор із корпоративних комунікацій АТ "Фармак".

"У пандемійному безпрецедентному році найкраще себе почували компанії, які заздалегідь напрацювали репутаційний капітал. Перебудовувати бізнес-процеси довелося всім, але тим, хто користувався громадською довірою, помилки реорганізації прощали швидше й легше. Звідси закономірний висновок – готуй сани влітку, працюй над репутацією безперервно", – зазначила Олена Дерев’янко, віцепрезидент Української PR-Ліги.

Довідка про компанію

"Фармак" – лідер фармацевтичного ринку України*. У продуктовому портфелі компанії понад 220 складнокомпонентних сучасних лікарських засобів. Серед основних напрямів – ендокринологічні, гастроентерологічні, кардіологічні, неврологічні, протизастудні та інші препарати.

Компанія щорічно реінвестує в розвиток до 95% прибутку. Загалом з 1995 року було інвестовано в модернізацію виробництва понад 310 млн доларів США. Щорічні інвестиції в наукові дослідження й розробки становлять приблизно 15 млн доларів США. Виробничі потужності, дослідницька база, лабораторно-технічний комплекс підприємства мають міжнародну сертифікацію та відповідають високим вимогам європейських стандартів GMP.

У 2020 році «Фармак» збільшив експорт на 40%. Сьогодні продукція компанії представлена в понад 30 країнах ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії та ін.

"Фармак" входить до ТОП-25 найінноваційніших компаній, визнаний найбільшим платником податків серед фармвиробників України та найкращим роботодавцем**.

*За обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research.

**За даними рейтингів видання «Власть денег» (2020 р.), «РЕЙТИНГ. Бізнес в офіційних цифрах» (2021 р.), «ТОП-100. Рейтинги крупнейших» (2020 р.).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА