12:34 23.05.2021

Кличко виграв номінацію "Міський голова року" в рамкам премії "Людина року-2020"

1 хв читати
Кличко виграв номінацію "Міський голова року" в рамкам премії "Людина року-2020"

Лідер Удару, мер Києва Віталій Кличко став переможцем премії "Людина року-2020" в номінації "Міський голова року". Урочиста церемонія ювілейної, 25-ої, премії програми "Людина року" відбулася в Національній опері України.

"Ця премія – стимул для мене. Стимул рухатися вперед, надалі змінювати Київ, робити його комфортною європейською столицею", – зазначив Віталій Кличко, отримавши премію.

Це друга нагорода програми "Людина року", яку отримав Віталій Кличко. У 2004 році він був визнаний переможцем у номінації "Спортсмен року". А у 2007 році в цій номінації кращим експерти визнали Володимира Кличка – чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі. У 2010 році Віталій та Володимир отримали нагороду "Гордість України", якою відзначають видатних людей в рамках програми "Людина року".

"Людина року" – загальнонаціональна програма, під час якої Вища Академічна Рада обирає лідерів незалежної України. Особистостей, які своїм професіоналізмом  та талантом демонструють всьому світу досягнення українського народу. Вища Академічна Рада складається з відомих громадських діячів та діячів культури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА