09:12 24.06.2021

МТБ БАНК став принциповим членом платіжної системи Visa

2 хв читати

МТБ БАНК стал принципиальным членом платежной системы Visa International

Міжнародна платіжна система Visa підвищила статус ПАТ «МТБ БАНК» з асоційованого до принципового члена платіжної системи. Про це повідомляє прес-служба МТБ БАНК.

«Для МТБ БАНК отриманий статус принципового члена міжнародної платіжної системи Visa International - це розширення можливостей розвитку карткової лінійки, проведення адаптаційної тарифної політики, що швидко підлаштовується під потреби клієнтів і надання нових сервісів, які відповідають вимогам клієнтів в умовах стрімкої діджиталізації», – прокоментував голова правління МТБ БАНК Юрій Кралов.

За його словами, статус Principal Member означає, що МТБ БАНК тепер може випускати карти свого дизайну та під своїм BINом. «Крім цього ми отримали можливість випускати карти всіх типів й можемо займатися їх еквайрингом, підключаючи своє обладнання через власний процесинговий центр, який запрацює найближчим часом», - заявив Юрій Кралов.

Заступник голови правління МТБ БАНК Ілля Климович наголосив, що для банку стан принципового члена Visa дає можливість самостійної розробки і реалізації нових продуктів, знижує собівартість транзакцій для банку.

«Для клієнтів новий статус банку обернеться зниженням тарифів, підвищенням якості сервісу і новими способами розрахунків, які банк буде розробляти спільно з Visa», - уточнив Ілля Климович.

«Visa є міжнародною системою з високими стандартами ведення бізнесу, і ми відповідаємо цим стандартам, що було підтверджено фахівцями Visa International під час проведення багатопрофільного аудиту. Більш того, ми готові до впровадження власного процесингового центру. Підвищення статусу дає нам зелене світло в реалізації складних інфраструктурних проектів», - продовжив Климович.

Він зазначив, що з підвищенням статусу в міжнародній платіжній системі Visa МТБ БАНК надаватиме комплексні послуги процесування карткових транзакцій, емісії карт, еквайрингові послуги, гібридні послуги взаємодії між картковою системою і системою електронних грошей.

 Найбільшими кінцевими бенефіціарами банку є Михайло Партікевич, Хамед Аліхані и Ігор Згуров

Довідка. Щоб отримати принципове членство (Principal Member) платіжної системи Visa International банк повинен на практиці демонструвати свою активність: або реально займатися програмою спонсорства, або вести активну емісію.

Банки-принципові члени асоціації - це, як правило, фінансові структури, великі за капіталом і активами й ці банки енергійно розвивають свій роздрібний бізнес.

МТБ БАНК на сьогоднішній день представлений 52-ма відділеннями по всій Україні. Його термінальна мережа з урахуванням банків-партнерів налічує понад 900 банкоматів і POS-терміналів. МТБ БАНК обслуговує більш ніж 120 тисяч карткових рахунків тільки платіжної системи Visa. Найбільшими кінцевими бенефіціарами банку є Михайло Партікевич, Хамед Аліхані, Ігор Згуров.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА