16:12 05.02.2021

МТБ БАНК розширює географію відділень

2 хв читати

МТБ БАНК відкрив філію в місті Рівне

МТБ БАНК в рамках реалізації програми з розвитку мережі відділень відкрив філію в місті Рівне. Про це повідомляє/ прес-служба банку.

У МТБ БАНКу відзначають, що в новому відділенні відвідувачі можуть отримати повний комплекс банківських послуг. Його співробітники переконані, що індивідуальний підхід до клієнтів в поєднанні з багатофункціональністю сервісів дає банку гарну перевагу перед конкурентами.

«Ставайте нашими клієнтами і переконайтеся, що надійність, комфортність і сучасність - це не реклама, це - реальність!», - зазначають в МТБ БАНКу.

Отримати консультацію фахівця МТБ БАНКу або здійснити будь-яку фінансову операцію в рівненському відділенні можна за адресою: вул. 16-го Липня, 6А. Відділення працює з понеділка по п'ятницю, з 9.00 до 17.00, без перерви на обід.

Варто відзначити, що МТБ БАНК систематично розширює географію своїх відділень. Тільки в грудні минулого року були відкриті філії в смт Зимна Вода у Львівській області та в одному з густонаселених районів Одеси - Таїровському житловому масиві.

Нагадаємо, що МТБ БАНК в рейтингу Національного банку входить до ТОП-20 банків України. Минулий рік він закінчив з прибутком 101 млн грн., що на 63% вище, ніж в 2019-му році.

У 2017 посаду глави правління МТБ БАНКу зайняв Юрій Кралов, а Наглядову раду очолив Ігор Згуров

Довідка. Публічне акціонерне товариство «МТБ БАНК» є правонаступником ВАТ «МАРФІН БАНК», що було створене 5 листопада 1993-го року. Влітку 2017-го після зміни власників посаду глави правління банку отримав Юрій Кралов/, а Наглядову раду очолив Ігор Згуров/.

МТБ БАНК - один з 23 українських банків, з яким Фонд розвитку підприємництва підписав угоду про співпрацю в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9».

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА