19:42 11.08.2021

"Фармак" у рейтингу успішних брендів України

2 хв читати
"Фармак" у рейтингу успішних брендів України

Експертне видання "Фокус" визначило 50 найуспішніших українських брендів, що мають стабільну репутацію та високий показник довіри клієнтів. У числі найкращих лідер фармацевтичного ринку України* – компанія "Фармак".

До рейтингу увійшли як бренди-компанії, так і бренди-товари з різних сегментів: ритейл, фармацевтика, харчова промисловість, телеком, будівництво тощо. 

Керівники найбільших креативних агенцій та експерти видання визначали лідерів рейтингу в чотири етапи. Спершу створили лонглист зі 100 найвідоміших брендів, що мають високий показник впізнаваності. Далі оцінювали діяльність і репутацію компаній. Після чого в роботу включалася фокус-група, яка за 10-бальною шкалою вимірювала рівень довіри до брендів. І вже на кінцевому етапі проводили перевірку фінансових показників компаній. 

Компанія "Фармак", яка представлена в рейтингу, відома не лише в Україні, а й далеко за її межами: експортує лікарські засоби до країн ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії. У 2020 році "Фармак" збільшив експортні поставки на 40%, і сьогодні продукція компанія представлена у понад 30 країнах світу.  

Продуктовий портфель "Фармак" нараховує приблизно 200 брендів лікарських засобів, які виготовляються на високотехнологічному підприємстві відповідно до жорстких європейських вимог належної виробничої практики – GMP.

"Хороша репутація, як і сильний бренд, – це не мета, а радше результат діяльності нашої компанії. Ми забезпечуємо найвищі стандарти якості своєї продукції і пишаємося тим, що отримуємо визнання споживачів", – зазначив виконавчий директор "Фармак" Володимир Костюк

*За обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА