09:00 20.08.2021

Україна чекає Крим "Додому". SWEET.TV розпочинає безкоштовний показ фільму Нарімана Алієва на території півострова

2 хв читати

20 серпня національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV розпочинає безкоштовний показ фільму "Додому" Нарімана Алієва в Криму. Стрічка буде доступна для всіх мешканців півострова після реєстрації на сервісі. Ініціативу SWEET.TV підтримало Міністерство закордонних справ України.

З 20 серпня до 20 вересня 2021 року SWEET.TV відкриває безкоштовний доступ до фільму Нарімана Алієва "Додому" для всіх мешканців Криму. Для того, щоб подивитися стрічку, потрібно зареєструватися на сайті або в додатку сервісу.

"День незалежності України — це свято для всіх українців. Особливо наша підтримка наразі потрібна громадянам, що живуть на тимчасово окупованих територіях. Ми впевнені, що наша ініціатива підніме моральний настрій наших співвітчизників у Криму та нагадає їм, що батьківщина чекає їх повернення додому", — зазначає директор SWEET.TV Олександр Резунов.

Фільм Нарімана Алієва показує нові реалії життя кримських татар після анексії Криму. Головну роль у фільмі виконав відомий український актор і режисер — Ахтем Сеітаблаєв. Його персонаж — Мустафа — втрачає старшого сина, що гине під час військових дій на сході України. Батько хоче поховати його дома — в Криму. Тож Мустафа, разом із молодшим сином, вирушає додому, та цей шлях стає не таким простим. Корупція, зради, пограбування та упереджене ставлення через національність і релігію зустрічає Мустафа, поки везе свого загиблого сина додому.

"Я можу тільки подякувати SWEET.TV за ініціативу та готовність взяти на себе відповідальність і показати фільм "Додому" безкоштовно на території Криму, — каже Наріман Алієв, режисер фільму, — Я радий, що все більше й більше людей долучається до національного кінопродукту, а онлайн-кінотеатри дають можливість доступно, зручно та легально це робити".

Кримчани зможуть подивитися стрічку безкоштовно. Для цього потрібно буде лише зареєструватися на сайті SWEET.TV або в додатку смартфоні, планшеті, телевізорі чи Xbox. Зробити це можна за допомогою номера телефону, Google, Facebook або Apple ID.

Також онлайн-кінотеатр власним коштом створює україномовний дубляж і озвучку для фільмів голлівудської класики, що раніше їх не мали в проєкті "Hollywood українською". За рік роботи україномовну аудіодоріжку отримали 181 фільм, мультфільм і серіал (187 епізодів). Також українською зазвучали 829 трейлерів.

https://sweet.tv/movie/20667-dodomu

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА