14:11 28.08.2021

Як заховати роутер в інтер'єрі — ТОП 3 рекомендації

2 хв читати

Маршрутизатор став необхідністю в багатьох будинках. Без нього проблематично роздавати інтернет відразу на кілька пристроїв, в тому числі й по кабелю. Але настільки важливий предмет дуже рідко впишеться у стилістику приміщення, адже виробників турбує не вигляд пристрою, а його функціональність. Насправді встановити роутер, щоб він не впадав в око, можна навіть в самому стильному інтер'єрі. Досить тільки використовувати кілька хитрощів.

Фото - маршрутизатор Wi-Fi роутер TP-LINK Archer A6

Використовуємо настінну кишеню або шафу

Якщо до цього ваш маршрутизатор висів на стіні, ви зможете повісити навісну шафку з прорізами або спеціальну кишеньку. При виборі матеріалів рекомендується використовувати дерево або ротанг. Ці матеріали не екранують сигнал, тому якість роздачі інтернету залишиться колишньою. Дріт підключення можна заховати за рослинами або обернути в тканину, створюючи унікальну експозицію.

Вибираємо дизайнерську модель

Якщо ви віддаєте перевагу інтер'єру в стилі хай-тек або мінімалізм, рекомендуємо звернути увагу на маршрутизатори, які стануть справжньою окрасою приміщення. Вони можуть виглядати як:

  • плоскі камінчики;
  • мініатюрні колони;
  • футуристичні фігури.

Вартість таких моделей істотно вище, зате ви зможете сміливо залишати їх на увазі, адже вони здатні замінити собою фігурки та скульптури.

Непомітно інтегруємо в інтер'єр

Якщо немає бажання довго возитися з прикрасами та монтажем, рекомендуємо скористатися доступними рішеннями. Наприклад, встановити органайзер або невеликий кошик. В такому випадку пристрій просто не буде впадати в очі, особливо якщо він виділяється компактними габаритами.

У деяких випадках можна піти зворотним шляхом і зробити з маршрутизатора предмет експозиції. Один з яскравих прикладів — просто повісити роутер на стіну, а поверх встановити рамочку. Це ідеальний варіант, якщо ваш інтер'єр відкритий до експериментів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА