10:49 04.11.2021

Ще більше контенту на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ

3 хв читати
Ще більше контенту на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ

З листопада 2021 Київстар ТБ суттєво збільшує кількість контенту на платформі. Користувачам сервісу стануть доступними серіали телеканалів FOX та VOLGA, контент Amediateka і низка ексклюзивних українських прем’єр, перша з яких – третій сезон серіалу "Кріпосна".

Всього на платформі абонентам вже доступно понад 300 каналів та 20 000 фільмів і серіалів, тривалістю понад 80 тис. годин.

Від каналу FOX на платформі з’являться 12 культових серіалів, серед яких "Ходячі мерці", "Легіон", "Демони Да Вінчі". Вони вже будуть міститися в підписках, починаючи з пакету "Сімейний".

Від дистриб’ютора VOLGA користувачам будуть доступні 34 блокбастери: "Гнів людський", "Пороховий коктейль", "Афера по-голлівудськи", "Захисник", "Льодовий Дрифт" та багато інших. Ці фільми можна буде і придбати, і взяти в прокат.

Окрім цього, користувачі Київстар ТБ отримають доступ до пакета Amediateka. Він вже включений до вартості ТВ-пакетів "Максимальний HD", "Преміум HD 2020" та "Преміум HD". Для інших тарифних планів  його можна придбати окремо за ціною 119 грн\міс. Пакет Amediateka цікавий тим, що включає в себе 3 канали, що транслюють світові хіти від студій HBO, Showtime, FOX та інші. Глядачі зможуть дивитися такі фільми та серіали як "Декстер", "Гра Престолів", "Мільярди", "Спадкоємець", "Сопрано" та інші легально і в гарній якості.

Окрім закордонних хітів, на платформі ексклюзивно представлені улюблені серіали українського виробництва. Наприклад, в бібліотеці платформи вже є два сезони серіалу, виробництва телеканалу СТБ та FILM.UA GROUP, "Кріпосна", а епізоди нового, третього, сезону будуть доступні на платформі одразу після ТБ-прем’єр в ефірі телеканалу з 1 листопада.

Довідка про Київстар ТБ

Спільний проєкт групи 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа онлайн-телебачення, яка надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Її перевагою є можливість перегляду контенту одразу з п’яти різних пристроїв – зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів. Додаток Київстар ТБ доступний для всіх операторів мобільного зв’язку в Україні. Платформа налічує більше 300 телеканалів та VOD-бібліотеку з 20 000 фільмів та серіалів тривалістю понад 80 тис. годин. Додаткова інформація: tv.kyivstar.ua

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали 26,3 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1 млн абонентів "Домашнього інтернету". Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, зокрема 4G. На сьогодні 89% населення України проживає в зоні мережі LTE Київстар. Компанія лідирує на ринку мобільного, фіксованого зв’язку, інтернету та конвергентних послуг (зв’язок, інтернет, ТБ). Київстар надає інноваційні рішення із використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги та інші. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 24 роки працює в Україні, та визнаний як найдорожчий бренд України, найбільший платник податків на ринку зв’язку, кращий роботодавець та соціально відповідальна компанія. Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА