12:30 15.12.2021

Денис Берінчик: "Я голодний і готовий пройти всю дистанцію"

3 хв читати

Сьогодні в PM Hall пройшла пресконференція, присвячена вечору боксу компанії братів Кличків K2 Promotions, який відбудеться цієї суботи в ТРЦ "Термінал" (Бровари). 

В головному поєдинку вечора Чемпіон WBO International у легкій вазі Денис Берінчик (15-0-0, 9 КО) захищатиме титул, зустрівшись в ринзі з Ісою Чанієвим (15-3-0, 7 КО) з Росії. Вечір боксу компанії братів Кличків K2 Promotions відбудеться за підтримки генерального спонсора події Parimatch Ukraine, першої легальної беттінг-компанії. Поєдинки в прямому ефірі транслюватиме медіасервіс MEGOGO, а також американська стримінгова платформа ESPN+.

"Ми у Parimatch любимо бокс і українських боксерів, тому раді підтримати такі масштабні спортивні ініціативи. Вечір боксу від K2 Promotions - це подія не тільки для України, але і для всього світу. І мета Parimatch Ukraine - дати можливість українським вболівальникам стати частиною великого світового спорту", - Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

"Чанієв – цікавий суперник. Дивився його поєдинок, як він здолав проспекта з Казахстану. Вирубав його наглушняк. Вам усім сподобається, тому що я давно не боксував, голодний і готовий пройти всю дистанцію. Але це бокс, все може закінчитися будь-якої миті", - зауважив Денис Берінчик під час пресконференції. 

"Це чудово, що ESPN покаже вечір боксу в Україні. Минулого літа ми боксували в рамках PPV, а тепер нова сходинка. Це новий рівень, рухаємось далі на верхівку світового боксу".

Головним поєдинком андеркарду в Броварах стане бій за титули WBС Asia та WBO Asia Pacific у суперважкій вазі між непереможним Владиславом Сіренком (18-0, 15 КО) та досвідченим українцем Андрієм Руденко (34-5-0, 20 KO). Руденко вийде на зміну німцю Міхаелю Валлішу, який був змушений знятися з поєдинку через травму. 

"Коли я вперше дізнався про те, що суперник зміниться, я дуже засмутився, адже дуже багато сил, енергії та ресурсів ми витратили на те, щоб підготуватись до цього поєдинку. Але пізніше, дізнавшись, що травмувався Гассієв і є можливість відбоксувати з Андрієм Руденко, я дуже зрадів. Я впевнений, що це буде дуже крутий бій. Глядачі отримають неймовірне задоволення", - відмітив Владислав Сіренко.

Чемпіон WBO Oriental Дмитро Митрофанов (11-0-1, 5 КО) проведе рейтинговий бій проти представника Казахстану Берікбая Нуримбетова (8-4-1, 3 КО). 

"Я завжди готовий боксувати. Суперник – міцний хлопець з Казахстану. Як ви знаєте, Казахстан – одна зі столиць боксу. Там дуже технічні бійці, з якими будь-кому буде непросто", прокоментував Дмитро. 

Також цього вечора Василь "Рудий лев" Чеботар (9-0, 3 КО) з Одеси зустрінеться в ринзі з казахським боксером Сагадатом Рахманкулом (8-2-0, 6 КО). Арнольд Хегай (16-1-1, 10 КО) проведе 10-раундовий бій проти дуже досвідченого аргентинця Вісенте Мартіна Родрігеза (39-8-1, 21 КО). Олександр Спірко (20-0, 12 КО) вийде в ринг після тривалої перерви. Його суперником буде боксер з Миргорода Евгеній Кондратенко (5-16-0, 3 КО). Iгор Шевадзуцький (8-0-08 КО) проведе бій з поляком Камілем Соколовські (11-23-2, 4 КО). Алмахмуд Алаа (3-0-0, 2 КО) зустрінеться з Едуардом Деменко (1-3-0, 1 КО).

"18 грудня на вболівальників чекають вісім різних видовищних поєдинків. Раджу не пропускати, адже ми представимо найкращий склад учасників за останні десять років", - зазначив генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк. 

Генеральний спонсор події - Parimatch Україна.

Поєдинки в прямому ефірі транслюватиме медіасервіс MEGOGO. 

Енергетичний партнер - АЗК KLO.

Safor Ukraine - сучасний сервіс персональної охорони. 

Квитки karabas.com.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА