12:21 29.12.2021

Львівська міська рада не дотримується домовленостей з АТ "Львівгаз"

2 хв читати
Львівська міська рада не дотримується домовленостей з АТ "Львівгаз"

Теплопостачальні підприємства міста Львова боргують АТ "Львівгаз" 112,475 мільйона гривень. У поточному році між Львівською міською радою та АТ “Львівгаз” були досягнені домовленості щодо погашення заборгованості за розподіл природного газу. Гарантом домовленостей щодо погашення заборгованості виступає Львівська міська рада.

“Задля безпеки та комфорту жителів міста Львова ми завжди йдемо назустріч органам місцевої влади в частині реструктуризації заборгованості. Однак графік виплат постійно порушується і станом на 29 грудня поточного року непогашена заборгованість становить 112,475 мільйонів гривень. Найбільшими боржниками є “Львівтеплоенерго” та “Залізничнетеплоенерго”. Ситуація яка виникла ставить під загрозу виконання регламентованих робіт під час опалювального періоду, ліквідацію аварійних ситуацій та, відповідно, безперебійне газопостачання жителів м.Львова та Львівської області”, - зазначає комерційний директор АТ “Львівгаз” Олег Вінцюк.

Варто згадати, що АТ “Львівгаз” є одним з найбільших платників податків. Загалом за 11 місяців поточного року, до місцевого та державного бюджету сплачено податків на суму в майже пів мільярда гривень. Бюджет Львова поповнився на суму у понад 128 мільйонів гривень, а це в тому числі й кошти на нові школи й дитячі садочки, відремонтовані дороги й спортивні майданчики, сучасне обладнання для лікарень.

З метою недопущення зриву опалювального сезону та виникнення соціальної напруги, АТ “Львівгаз” закликає Львівську міську раду вирішити проблематику розрахунків теплопостачальних організацій та дотримуватися відповідних домовленостей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА