17:57 09.02.2022

7  переваг відпочинку та оздоровлення в готельно-курортному комплексі Карпати

4 хв читати

Ви помітили, якими ми стали вибагливими і вимогливими до таких речей, як відпочинок? Плануємо його заздалегідь, прораховуємо усе до дрібниць, цікавимося новинками на ринку, нюансами, відгуками… Словом, робимо усе можливе, аби почуватися максимально комфортно та безпечно. І час пошуку непомітно стає справжнім випробуванням для нервової системи. 

Тож поспішимо Вам на допомогу. Ось вам 7 переваг комфортного відпочинку в одному з кращих комплексів в Західної України – готельно-курортному комплексі Карпати:

1. Ви мрієте обрати універсальний відпочинковий комплекс, в якому є різноманіття послуг, локацій, розваг, зручностей на кшталт послуг трансферу, сучасних комунікацій чи догляду за дитиною? Зрозумілі очікування, однак сьогодні далеко не усі лікувально-оздоровчі бази вітчизняних курортів можуть похвалитися своєю масштабністю та універсальністю, як ГКК Карпати, інфраструктура якого вражає масштабами та різноманітністю.

2. У Ваших пріоритетах відпочинок, що включає діагностику та лікування.  Теж правильний вибір,  враховуючи шалений ритм сучасного життя, можливість зробити мінімальний скринінг власного здоров’я у нас з’являється тільки у двох випадках: під час хвороби, коли вона вже дала про себе знати, або під час відпочинку. Скористайтеся другим варіантом і оберіть для себе наш комплекс з сучасним медичним обладнанням та висококваліфікованим медичним персоналом, який практикує оновлення медичної бази, тренінги для лікарів, медичні конференції. Тут Ваше здоров’я буде у безпеці.

3. Для Вас важливий комфорт та зручність номеру? Цілком зрозуміло і логічно, адже Ви проводите у власному номері чимало часу, то чому б не повести цей час з максимальним комфортом і насолодою: зі зручними та сучасними меблями, супутниковим телебаченням, сейфом, міні-баром і, звісно, найкрасивішим краєвидом з власного вікна чи балкону. І це не обов’язково має бути віп-кімната, головне, щоб Ви почувалися у ній комфортно. Ми можемо похвалитися різноманітним номерним фондом: на ваш вибір  в Карпатах  одномісні, двомісні номери, а також номери класу напівлюкс, люкс та апартаменти. Всі кімнати обладнані холодильниками, телевізорами, міні-сейфами, телефонами з міським та міжнародним зв'язком та санвузлами.

4. Харчування під час відпочинку – важлива складова. Бажано, щоб воно було триразове та дієтичне. Сьогоднішній реалії передбачають обов’язкову систему «шведський стіл», але це швидше перевага ніж недолік, адже так ви отримаєте ще декілька зручностей - вибір страв та розмір порції на свій смак. У нас, в Карпатах – найкраще харчування за системою шведський стіл, але головна його особливість полягає у тому, що страви неймовірно смачної дієтичної кухні приготовані з продуктів власного виробництва з місцевої екоферми.

5. Ви мрієте про SPA та активний відпочинок з користю для тіла?  Ми запропонуємо увесь спектр відповідних послуг: басейн, сауни, гідромасаж, фітнес, аеробіка, косметологічний салон, спортивні атракції та відпочинкові зони. Ми подбали про Ваш активний відпочинок і пропонуємо активні заняття у басейні з тренером та заняття з аквааеробіки.  І звісно сьогодні користуються попитом заняття фітнесом та скандинавська ходьба, функціонує сучасний тренажерний зал.

6. Оберіть місце відпочинку, за принципом: «Хочу нових вражень!».  Якщо нові враження та емоції є важливим фактором під час вибору місця – Ви правильно розставляєте акценти. Сучасна людина зробила цей фактор трендом, а пошук нових вражень – головною складовою відпочинку. Поцікавтеся чи є на території комплексу диско-бар чи караоке. На території комплексу є концертний та танцювальний зали, ресторани, музеї, аквапарк або міні зоопарк.  Ми подбали про  різноманіття екскурсійних програм: екскурсійні послуги можна отримати на базі нашого комплексу.

7. Ви – людина сучасна і є активним користувачем соцмереж. Це означає, що для Вас важлива наявність фотозон, місць, де ви зробите максимум атмосферних світлин, які стануть гарними спогадами про відпочинок. І не забувайте про жартівливе правило усіх відпочивальників: якщо твоїх фото немає у соцмережах – вважай, що ти ніде не був. Звісно ми Вас не підведемо, адже Ви отримаєте не лише море вражень від чудових локацій, але й поповните свої фотоархіви світлинами

Якщо Вам до вподоби ці характеристики якісного відпочинку та оздоровлення, ми раді Вас вітати у нашому готельно-курортному комплексі, який відповідає усім критеріям якісного відпочинку.

Запрошуємо відвідати нашу мальовничу місцину і гарантовано отримати якісний відпочинок, безліч задоволення і море приємних спогадів! До зустрічі в Карпатах!

Готельно-курортний комплекс “Карпати”

e-mail: [email protected]

https://san-karpaty.com/pro-karpaty/

https://www.facebook.com/sanatorium.karpaty/

https://www.instagram.com/san_karpaty/

Львівська обл., м. Трускавець, вул. Карпатська 2

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА