15:46 11.02.2022

День знижки 21% на честь дня народження Нової пошти

2 хв читати
День знижки 21% на честь дня народження Нової пошти

У неділю, 13 лютого 2022 року, Нова пошта відзначатиме День народження. Компанії виповнюється 21 рік!  

На його честь ми проводимо всеукраїнську акцію, умови якої поширюються на всіх споживачів - як фізичних осіб, так і  бізнес-клієнтів:

1. Відправляйте посилку у неділю 13 лютого. 

2. Отримуйте 21% знижки на ціну доставки.

Спеціальна пропозиція діє на доставку посилок та вантажів будь-якої ваги та у будь-яку точку України. Знижка формується автоматично під час заповнення накладної. 

Обмежень на кількість відправлень немає. Знижка поширюється на доставку будь-якої кількості посилок та вантажу.  До речі, бізнес-клієнтам знижка 21% надається додатково до вже існуючих. 

Знижка не поширюється на додаткові послуги. 

Плануйте ваші відправлення 13 лютого, у неділю.  

Більше деталей тут.

 

Довідка про Нову пошту

Група Нова пошта надає клієнтам - як бізнесу, так і приватним особам - повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. До Групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема Нова пошта, Нова пошта Молдова, НоваПей і Нова пошта Глобал.

Нова пошта - лідер логістичного ринку, який забезпечує легку доставку кожному клієнту - до відділення, почтомату, за адресою - і дозволяє тисячам підприємців створювати і розвивати бізнес не тільки в Україні, а й за кордоном. Мережа компанії налічує понад 9900 відділень по всій Україні, а кількість відправлень за 2021 рік склала 372 млн. Новапей - небанківська фінансова установа, завдяки якій клієнти компанії можуть здійснювати грошові перекази та операції з електронними грошима. Нова пошта Глобал розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не лише в Україні, а й за кордоном.

Група Нова пошта працює з дотриманням всіх норм українського законодавства. За 2021 рік Група перерахувала до бюджету країни 6,4 млрд грн податків і зборів.

Детальніше про продукти та послуги на сайті.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА