20:21 27.06.2022

Реальні справи й реальні мільйони на ЗСУ – це зараз важливіше ніж брудні ігри конкурентів – СЕО Parimatch

2 хв читати

Бронежилети, дрони, автівки для військових, апарати ШВЛ, ліки і авто швидкої допомоги для лікарень, гуманітарна допомога, харчі і місця прихистку для тимчасово переміщених осіб –  все це стало щоденною реальністю для команди Parimatch. Загалом протягом чотирьох місяців війни Parimatch надав допомогу Україні на 180 млн гривень, основна частина – допомога ЗСУ. 

В часи, коли добробут країни вимагав чіткої позиції та безкомпромісних рішень, бренд Parimatch одним з перших засудив військове вторгнення, пішов з ринків рф і білорусі та розпочав масштабно допомагати країні.  

“Вже 4 місяці у нас головні пріоритети – допомога військовим ЗСУ і вимушеним переселенцям, людям які є учасниками і свідками військової агресії росії. Це час об'єднання країни і бізнесу заради спільного майбутнього. Наші реальні справи і мільйони на ЗСУ говорять самі за себе. Це зараз важливіше ніж брудні ігри конкурентів. Ми з України, наша позиція – проукраїнська”, – СЕО Parimatch Максим Ляшко.

Протягом чотирьох місяців війни розмір допомоги Parimatch складає 180 млн – головним чином на адресне забезпечення підрозділів ЗСУ, що беруть безпосередню участь у бойових діях проти агресора. Весь цей час Parimatch закуповує засоби індивідуального захисту і військове обладнання: бронежилети, шоломи, тактичні окуляри, тепловізори, автівки і навіть паливо на прохання командирів військових частин Київської, Харківської, Запорізької, Миколаївської, Полтавської областей.

Підтримку отримують й працівники Parimatch, що перебувають у лавах ЗСУ та ТрО. Їх і їхні бригади компанія постійно забезпечує необхідною амуніцією — бронежилетами, шоломами, тактичною екіпіровкою, а за потреби – автівками, які щоденно допомагають долати великі відстані та евакуювати поранених у Донецькій та Луганській областях.

Підтримка благодійних фондів 

Разом з фондом Сергія Притули і тисячами українців були зібрані кошти на 1500 планшетів для військових.  Під час матчу збірної України по футболу Parimatch Ukraine зробив найбільший донат –  4,5 млн грн.

Разом з фондом KOLO та сайтом DOU і допомогою Parimatch назбирали на «маленьке ППО» для бригади штурмової піхоти. Завдяки донату Parimatch в 1 млн грн збір було закрито достроково.  

Для вимушено переміщених осіб Parimatch облаштовує спальні місця на заході країни – прихисток отримали більше 4000 людей – додатково передаються набори продуктів харчування, а для медиків придбані апарати ШВЛ та машина швидкої допомоги.  

Понад 2 млн гривень переведено на рахунки Мінсоцполітики, фонду дружин і матерів захисників з Маріуполя «Жінки зі Сталі», а також фонд Shakhtar Social ФК «Шахтар».

“Від кожного з нас залежить майбутнє країни і наших дітей –  це наша спільна відповідальність. І тут не може бути компромісів”, –  СЕО Parimatch Максим Ляшко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА