15:22 29.07.2022

Найкраще рішення для вдосконалення фігури

2 хв читати

Кардіотренажер – що це таке? Простими словами, це спортивний тренажер, основною функцією якого є покращення роботи серцево-судинної системи завдяки помірним навантаженням. На сьогодні такі пристрої активно використовуються в реабілітаційних центрах та клініках, що ще раз доводить їх високу результативність та ефективність. Але це не єдина їх функція.

Для прикладу, один із кращих сучасних варіантів кардіотренажерів – орбітрек – може бути прекрасним помічником, якщо ви маєте намір схуднути. Завдяки тому, що він задіює роботу багатьох м’язів нашого тіла, активно запускаються процеси метаболізму та спалюються зайві кілокалорії. Для домашніх тренувань такий пристрій можна обрати  на сайті магазину “Атлето”, де представлено величезний асортимент, який задовольнить потреби навіть найвибагливішого  покупця.

На що звернути увагу під час вибору?

Орбітреки бувають двох основних видів – механічні та магнітні. Більш сучасними є магнітні, вони меншою мірою піддаються зношуванню та працюють фактично безшумно, що є важливим чинником, якщо займатись вдома. Окрім того, варто звертати увагу, якими датчиками виробник комплектує свій пристрій, адже саме завдяки їм ви зможете відслідковувати різні процеси під час тренування. Дані від датчиків виводяться на вмонтований  дисплей.

Так, під час заняття на дисплеї відображається швидкість, з якою ви рухаєтесь, тривалість та пройдена відстань. Окрім того, важливим показником є пульс, який показує як ваше тіло  реагує на задане навантаження. Також основна більшість орбітреків демонструють, яку кількість кілокалорій витратив організм під час виконання вправ.

Правила заняття на тренажері

Якщо у вас є бажання схуднути, то потрібно дотримуватись основних правил під час занять:

  • Регулярність є основоположним принципом. Найкращий результат буде, якщо займатись не менше 3 разів на тиждень.
  • Інтенсивність  тренувань. Так, фахівці рекомендують, що у заняттях для зменшення ваги має бути інтервальний підхід, тобто чергування швидкого темпу та повільного.
  • тривалість. Найбільш оптимальним є заняття, яке відбувається 40-60 хвилин. Саме такий час достатній для запуску метаболізму в нашому тілі, який тісно пов'язаний зі зниженням маси тіла. 

Керуючись цими простими рекомендаціями, можна контролювати свою вагу та підтримувати  здоров’я в чудовому стані, навіть не виходячи з дому. А кардіотренажер орбітрек стане незамінним другом для кожного члена родини.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА