11:36 06.03.2023

Parimatch Foundation став благодійним фондом Катерини Білоруської: усе, що відомо про ребрендинг

4 хв читати

Зміни в позиціюванні та оновленні бренду пов'язані з розширенням діяльності фонду. А також – з планами суттєво збільшувати об'єми благодійної допомоги в Україні та за кордоном, залучаючи більше представників влади, бізнесу та громадськості.

Коли стало відомо про ребрендинг?

Про оновлення роботи благодійного фонду було оголошено під час презентації першої україномовної збірки дитячих терапевтичних аудіоказок «Таємні історії маленьких і великих перемог». Захід відбувся 4 березня в Празі. Презентація зібрала родини вимушених переселенців з України і стала можливою завдяки підтримці Посольства України в Чехії. 

Для Kateryna Biloruska Foundation проєкт став флагманським у межах програми Mental Health. «Таємні історії маленьких і великих перемог» – це збірка аудіоказок що розповідає дітям про складні питання, які виникають під час досвіду життя у воєнний період. Авторка – письменниця Таня Стус, супервізію кожного оповідання провела дитяча сімейна психологиня Світлана Ройз, а голосом проєкту стала відома українська співачка Alyosha. 

“Я надзвичайно вдячний організаторам цієї презентації, фонду Катерини Білоруської та авторці цієї чудової книжки, оскільки вона дає можливість нести добро та світло для наших маленьких дітей, які через російського агресора, на жаль, не можуть перебувати в Україні. Такі книги надають можливість відчути себе вдома, відчути нашу культуру, вчити нашу мову, нести світле та добре. І також відчувати себе частиною нашої української нації, нашого великого українського народу попри те, що зараз вони не можуть бути в Україні. Це дає їм надію на те, що після нашої спільної перемоги вони повернуться в Україну, знову інтегруються до нашого суспільства і допоможуть нам всім відбудувати нашу країну. Діти – це наше майбутнє. І такі книжки дозволяють нам будувати світле майбутнє та допомагають дітям почуватись частиною українського народу”, – відзначив тимчасовий повірений у справах України в Чехії Віталій Усатий.

Як саме війна змінила роботу фонду?

Рік повномасштабної війни вніс корективи в діяльність благодійного фонду, змусивши організацію поступово виходити за рамки корпоративного формату. 

Фонд продовжував реалізовувати спортивні й освітні програми, зокрема, для дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами. Крім цього, організація почала активно підтримувати українські сімʼї, які постраждали від російської агресії. Вже з перших днів війни вони надавали першочергову та необхідну – як гуманітарну, так і медичну допомогу. 

Згодом фонд ініціював створення терапевтичних продуктів для дітей та батьків – їхня мета допомогти з подоланням наслідків психологічної травми, спричиненої війною. Ще до повномасштабного вторгнення у кожній програмі фонду приділялася окрема увага темі безбар’єрності – щодня вона набуває все більшої актуальності та важливості. Надалі ж в цьому напрямку  розроблятиметься навчальний контент для викладачів та тренерів, яким потрібно мати досвід у напрямку безбар’єрного спорту та фізичної культури. 

Зазначимо, що Kateryna Biloruska Foundation продовжить працювати та розвивати кожний з раніше ініційованих програм та проєктів, пов'язаних зі спортом. 

“Ми вже реалізовуємо 6 комплексних програм в напрямках спорту, інноваційної освіти та ментального здоров’я. Але, на превеликий жаль, через війну, яка триває вже рік, кількість родин які потребують допомоги стрімко збільшується. Це говорить про те, що допомога, яку надає наш фонд, буде більш затребувана. Отже, необхідно розширювати свою діяльність. Наші інвестиції в благодійну діяльність збільшуються. Додатково, ми бачимо необхідність кооперації та залучення нових партнерів для реалізації існуючих програм в Україні та поза її межами. Впевнена, що саме синергія ресурсів держави, громадських організацій та бізнесу швидше приведе нас до створення більш толерантного суспільства та скоротить кількість потреб”, – зауважила засновниця благодійного фонду Катерина Білоруська.

Найближчі плани Kateryna Biloruska Foundation?

Продовжувати та збільшувати об'єм реалізації ключових поточних програм фонду. Зокрема, задля розвитку українських дітей у напрямках фізичної та рухової активності, а також освіти та ментального здоров’я. 

На сьогодні планується розвиток таких напрямків роботи:

  • Розширення інклюзивного напрямку – йдеться про збільшення кількість спортивних груп для дітей з інвалідністю, підтримку талановитих дітей-спортсменів з інвалідністю стипендіями та участь у міжнародних заходах; 
  • Масштабування програми "Спортивний наставник" – вона передбачає відкриття нових спортивних секцій для тих дітей, яким потрібна підтримка та позитивна рольова модель спортивного наставника-тренера;
  • Розробка інноваційного навчального контенту в межах програми “Нова фізична культура”, який буде орієнтований на підтримку учительського потенціалу і розвитку їхніх soft-skills, пріоритетно в роботі з дітьми з інвалідністю;
  • Надання дітям та батькам необхідних сервісів й інструментів, які допоможуть підтримувати ментальне здоров’я й власний емоційний стан.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА