12:18 08.03.2023

Місця для недорогого відпочинку в Карпатах

2 хв читати

Карпати –– регіон, який підходить для відпочинку на будь-який смак і бюджет. Один із найкращих варіантів для недорогого відпочинку в Карпатах –– тури від мережі «Відпочинок 365».

Тури проходять до одних із найпопулярніших курортів регіону у Ворохті та Трускавці. Ворохта –– ідеальне місце для людей, які хочуть дізнатися більше про Карпати, а тур сюди дозволяє за тиждень познайомитися з культурою та природою регіону. Трускавець більше підходить для спокійного та оздоровчого туризму на природі.

Тур триває тиждень і щодня включає різноманітні екскурсії та розваги, серед яких: активи на свіжому гірському повітрі; недорогий відпочинок у Карпатах із відвідуванням історичних місць; катання на лижах, рафтинг, кінні прогулянки Ворохтою; культурні й оздоровчі програми в Карпатах.

Гірські походи

Серед найпопулярніших видів розваг у теплу пору року –– гірські походи. Так, відвідувачам готелю «Ворохта» пропонується підкорити Говерлу, найвищу гору України. Перед походом гостям видадуть пайок, а охочі зможуть взяти трекінгові палиці.

Похід на Говерлу триває увесь день і може бути достатньо виснажливим, однак враження того вартують! Гості зможуть перетнути основні карпатські пояси –– від стародавніх лісів до високогірних лук. За гарної погоди можна побачити краєвиди на багато кілометрів навколо.

Рафтинг

Інший вид активного і недорогого відпочинку в Карпатах, доступний у Ворохті та Трускавці –– це рафтинг. Гірські ріки славляться своїм бурхливим норовом, тож охочі матимуть змогу приборкати одну з таких річок на турах у готелі «Трускавець 365» або «Ворохта».

Гірськолижний відпочинок у Карпатах

Взимку туристична мережа пропонує поїздки до найпопулярніших гірськолижних курортів Львівщини та Івано-Франківщини. Більше того, готель «Трускавець 365» має власний гірськолижний курорт –– «Крутогір 365». Катання на тутешніх трасах є безкоштовним для клієнтів готелю. Також тут є траси різних рівнів складності, інструктори та снігові гармати, які забезпечують стабільне покриття незалежно від капризів природи.

Відвідувачі Ворохти можуть завітати до найбільшого гірськолижного курорту України –– Буковеля. Проживання та послуги в самому Буковелі не підійдуть для недорогого відпочинку в Карпатах, тому проживання у Ворохті є ідеальним варіантом для бюджетного туризму. Готель «Ворохта» організовує регулярні поїздки до курорту, забезпечуючи для гостей трансфер і лижі. Окрім того, в Буковелі можна покататися на сноуборді, ковзанах і санчатах.

Для недосвідчених лижників мережа «Відпочинок 365» пропонує навчання основам лижного спорту у Ворохті. Тут розкажуть, як кататися на лижах та уникати травм.

Отже, в Карпатах можна провести активну відпустку в будь-яку пору року –– мережа «Відпочинок 365» з організацією поїздки та доставить вас до найцікавіших місць.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА