08:26 03.04.2023

Кімната GGPokerOK – благодійні ініціативи покерної мережі для України

4 хв читати

Як покерна мережа GG Network проводить свою благодійну діяльність та яку унікальну пропозицію надає рум GGPokerOK для своїх користувачів.

Рум GGPokerOK – благодійна діяльність мережі GG Network

Більшість покеристів, що полюбляють грати в онлайні, чули про рум GGPokerOK, який входить до найбільшої в світі азійської мережі GG Network. Ця платформа впевнено закріпила лідерство на ринку та продовжує активно розвиватись, залучаючи все більше гравців.

GGPokerOK як частина найбільшої покерної мережі

Серед усіх покерних кімнат мережі GG Network варто відмітити саме цю платформу. Вона охопила країни колишнього соцтабору, а отже орієнтована на гравців із пострадянського простору.

Він приєднаний до загального пулу і надає ідентичний функціонал з іншими румами мережі. Багато користувачів відмічають наявність великої кількості дешевих сателітів у турніри з великими призовими фондами. Серед них є пропозиції від 0,55$, які ведуть в інші відбіркові турніри. Таким чином на ГГПокерОК юзер має змогу потрапити у дорогий івент, вклавши при цьому мінімум коштів. Звісно, що не все так просто й доведеться пройти складний шлях через декілька івентів, перш ніж дістатись до мети.

Наразі актуальним є щоденний фрібай-сателіт “Road to Vegas”, у якому можна абсолютно безкоштовно пройти відбір до Головної Події Всесвітньої покерної серії в Лас-Вегасі.

У рамках акції “Дорога до Вегасу” покеристи мають шанс виграти не просто квиток за 10 000$ у Мейн Івент WSOP 2023, а цілий пакет призів, серед яких: 7-денне проживання в готелі Horseshoe Las Vegas, 1 000$ готівкою на особисті витрати (або на акаунт ПокерОК), пропуск до ексклюзивної лаунж-зони GGPoker Platinum і брендований мерч, а також неймовірний бонус в 1 000 000$ у разі перемоги в Мейн Івенті.

Ця пропозиція доступна абсолютно у всіх румах покерної мережі GG Network. Фрібай-сателіт проходить двічі на день, проте є також і недорогі степ-сателіти по 15$.

Неможливо не помітити широкий вибір пропозицій гри на цій платформі. Якщо користувач не дуже хоче відбиратись у офлайн-турніри, то він може спробувати свої сили у відбіркових івентах в інші великі події. Є Super Million$, Global Million$ та багато інших подій з мільйонними гарантіями та можливістю дешевого відбору.

Покер-рум PokerOK: які ще руми входять до GG Network?

Окрім обговорюваної покерної кімнати, до загальної мережі входить ще декілька платформ. Кожна з них стала повноцінним сегментом GG Network й була повністю поглинута мережею:

  • GGPoker – найпопулярніша та найбільша кімната, яка входить до загальної сім’ї Нетворк. ЇЇ діяльність охоплює в основному країни Європи, Північної та Південної Америки. В рекламних проектах мережі саме цей рум фігурує чи не найбільше.
  • Natural8 – не секрет, що GG Network є азійською покерною мережею, а тому саме цей рум збирає чи не найвищий трафік зі спільного пулу. Саме цьому руму користувачі завдячують за наповнення лоббі великою кількістю рекреаційних гравців з країн Азії.
  • GGPokerOK – платформа, орієнтиром якої є покеристи з країн Східної Європи. Дуже багато українських користувачів дізнались про мережу саме завдяки цьому покер-руму.

Якщо говорити про легальний вітчизняний сегмент, то в Україні на цілком законній основі (з ліцензією від КРАІЛ) працює покерна кімната GG Poker UA.

Благодійна діяльність найбільшої в світі покерної мережі

Перш за все, варто відмітити той факт, що для українських користувачів покерна кімната GG PokerOK може виявитися недоступною з деяких причин. У країні уже ліцензовано працює GG Poker Ukraine. Минулого року рум перерахував 6 000 000 гривень до державної скарбниці у якості оплати за всі дозволи на організацію азартних ігор.

Проте, це ще не все. Із початком повномасштабного вторгнення платформа зуміла зібрати понад 2 500 000 гривень благодійної допомоги для постраждалих від військових дій. Вдалося їм це завдяки WSOP Circuit #16 Ukraine Fundraising Event, що проходив на ПокерОК у квітні минулого року. Частина з бай-інів була включена у загальну суму благодійного внеску. Наступною ініціативою став аналогічний турнір на Всесвітній покерній серії в онлайні 2022, яка проходила у серпні. По 111$ з кожного бай-іну збирались на події WSOP Online 1 111$ Every 1 for War Relief. Ця ініціатива дозволила накопичити ще  3 000 000₴, які оперативно були перераховані на спеціальний рахунок НБУ.

Предствники GGPokerOK завірили, що це був далеко не останній такий турнір і вони продовжать допомагати Україні у боротьбі за її свободу та незалежність.

Джерело: https://cardmates.ua 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА