08:10 13.04.2023

EPI Group s.r.o. категорично заперечує безпідставні звинувачення деяких українських ЗМІ про те, що вона брала участь у "вимиванні державних коштів з ОГХК"

2 хв читати

Офіційно інформуємо, що EPI Group s.r.o. ніколи не співпрацювала з державними українськими компаніями та не проводила жодних незаконних угод з ними. Більше того, такі тенденційні статті не просто шкодять репутації чеської компанії, але й підривають чесько-українські економічні відносини, оскільки на місці EPI Group s.r.o може опинитися будь-яка чеська компанія, яка намагається транспарентно вести бізнес. Вважаємо, що такі методи очорнення неприпустимі в ХХІ столітті.

Так само як неприпустимо діяльність EPI Group s.r.o. пов’язувати з громадянином України Павлом Присяжнюком. Так, ця особа була одним з членів компанії, але протягом періоду з жовтня 2020 по березень 2021 року (6 місяців). Він залучався до EPI Group s.r.o. як інвестиційний експерт в сфері девелопменту, адже наша компанія активно в цей час працювала над одним з девелоперських проєктів в Празі.

Реальний склад бенефіціарів та інформацію про роботу нашої компанії доволі просто знайти в чеському реєстрі. Ця інформація абсолютно відкрита, а нам нічого приховувати - https://rejstrik-firem.kurzy.cz/07906633/epi-group-sro/.

На превеликий жаль, наше керівництво не отримувало жодного запиту від журналістів щодо інформації про діяльність нашої компанії. Між тим, українські ЗМІ сумнівної репутації тиражують абсолютно неправдиву інформацію щодо роботи EPI Group s.r.o.

EPI Group s.r.o. занепокоєна тим, що її намагання будувати транспарентний та доброчесний бізнес відповідно до європейських практик наражаються на брудні інформаційні атаки в Україні.

Ми впевнені, що майбутній економічний розвиток України пов’язаний із здоровою конкуренцією на ринку та подальшою політикою президента Зеленського щодо вилучення олігархів та їх згубного впливу з боку державних підприємств, що дає результати і таким чином сприяє інтеґрації України до Європейського Союзу.

Зі свого боку, компанія EPI Group s.r.o. завжди відкрита для діалогу з українськими ЗМІ.

За додатковою інформацією звертайтесь: [email protected]

 

Від імені EPI Group s.r.o.

Ян Горняк, виконавчий директор

04.04.2023

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА