10:00 27.04.2023

Arricano організовує екоініціативи до Дня Землі

3 хв читати
Arricano організовує екоініціативи до Дня Землі

Arricano - соціально відповідальна компанія, зосереджена на тому, щоб змінювати ситуацію на краще для наших ком’юніті та суспільства загалом. Відповідно до прийнятої КСВ-стратегії реалізуємо соціально значущі для спільнот торговельних центрів проєкти та активно залучаємо відвідувачів, орендарів і команду.

До Всесвітнього дня Землі Arricano проводить екологічні ініціативи у своїх київських ТРК.

За понад рік війни величезні площі української землі стали непридатними для роботи аграріїв, ліси випалені, поля заміновані, а ґрунти виснажені. Аби відновити кількість зелених насаджень в Україні знадобляться роки, але в наших силах пришвидшити цей процес. Достатньо почати зі свого району.

Саме  тому Arricano організовує екоактивності у ТРК "Проспект" та ТРЦ "РайON", аби разом із містянами озеленити Київ і нагадати про користь та важливість екозвичок у нашому житті.  

У суботу 29 квітня ТРК "Проспект" закликає киян долучитися до висаджування дерев у парку "ДШК", що знаходиться поруч із торговельним комплексом, та створити Алею миру. Приходьте з родинами, з дітьми, з друзями —  разом ми зробимо важливий внесок у озеленення рідного міста і району та здоров’я планети.

Відвідувачі ТРК також зможуть взяти участь у GREENCROSSING обміні кімнатними рослинами: віддати вазон у добрі руки або ж обрати на заміну інший. Із правилами GREENCROSSING можна ознайомитися на сайті ТРК "Проспект" та у соціальних мережах.

Крім цього, торговельний комплекс організовує збір відпрацьованих батарейок, які передасть для переробки на заводі "GreenWEEE" у Румунії. Усі, хто долучився до ініціативи 22-23 квітня, а також хто здасть відпрацьовані джерела струму 29 квітня, зможуть взяти участь у розіграші подарунків від партнерів заходу.

"Сортування сміття, здача відпрацьованих батарейок на переробку, використання екомішечків для продуктів, висаджування нових дерев, кущів та квітів – це прості кроки, робити які може кожен, проте саме вони здатні відчутно покращити наше життя. Ми дуже хочемо, аби участь в екоініціативах стала звичкою українців, а тому поступово привчаємо містян до відновлення та збереження природи.

Соціальновідповідальні компанії з радістю підтримали наш проєкт до Дня Землі й 29 квітня долучаться до озеленення Києва. Серед них: DECATHLON, Yves Rocher, "Ашан Україна", Greek House, Springfield, BROCARD. Така екосвідомість провідних компаній рітейлу вже є вагомим індикатором змін", – зауважила  директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

ТРК "Проспект" 29 квітня о 13:00 пропонує дітям та дорослим пройти квест із орієнтування на місцевості від студентів та викладачів Географічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, приєднатися до майстер-класів зі створення екогодівничок для птахів, висадки мікрогріну, танців, йоги та стретчингу.

Усі відвідувачі ТРК зможуть долучитися до спортивних ігор на свіжому повітрі, які підготували партнери заходу. Найактивніші учасники екоініціатив отримають призи.

ТРЦ "РайON" пропонує 29 квітня провести суботу активно разом із рідними: пройти велосипедний або піший екочелендж та отримати у подарунок грін бокси з насінням квітів та зелені, аби посадити нові рослини разом із дітьми.

Окрім цього, усі охочі навчаться робити екогодівнички, висаджувати мікрогрін, який можна вживати в їжу, та дізнаються багато наукових лайфхаків під час захоплюючого Green Energy Show. На відвідувачів чекають вражаючі експерименти, які покажуть, на що здатна наука, і як вже зараз вона лікує планету Земля. У дослідах шоу задіяні: вітер, блискавка, магнітне поле, тиск, неймовірні винаходи, наукові лайфхаки, музика, жарти та багато іншого.

Партнери: DECATHLON, Yves Rocher, "АШАН", Greek House, Women’secret, Springfield, BROCARD, "GreenWEEE", Географічний факультет КНУ імені Т. Шевченка.

Захід проводиться за підтримки Деснянської РДА в м. Києві, КО "Київзеленбуд", КП "Благоустрій Деснянського району".

Більше інформації – у соціальних мережах ТРК "Проспект", ТРЦ "РайON".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА