17:04 19.05.2023

Майбутнє економіки України: чому варто відвідати Ukrainian CFO Forum

3 хв читати

9 червня та 19-20 жовтня 2023 року в Києві пройде XXI Форум Фінансових Директорів України (Ukrainian CFO Forum), і об’єднає в офлайн- та онлайн-форматі понад шестисот топ-менеджерів, здатних протистояти викликам сьогодення. Цьогоріч темою заходу стала «Майбутнє економіки України: Як реалізувати історичний шанс і прокласти дорогу до процвітання».

У новому контексті Форуму українські підприємці визначать, як змінилась роль CFO і чому значення фінансової команди зараз посилилось, як цифровізується вітчизняний бізнес, які тренди у світі, як балансувати між адаптацією та стратегією під час війни. Які сценарії розвитку української економіки і що має лежати в основі її трансформації.

Професійна конференція Brave CFO Gathering– довгострокові стратегії у бізнесі

Вперше в рамках заходу пройде конференція Brave CFO Gathering, присвячена позитивному досвіду роботи компаній в умовах війни. Слово brave cтало тематичним символом конференції, як сміливість йти в невідомість. Сміливість, яка надає необхідну гнучкість приймати швидкі і часто непрості рішення. Організатори FAService прокоментували ідею створення:

“Порядок денний трансформується, і охоплює нові завдання, вирішення яких потребує набагато більше часу ніж раніше. Одними з перших це усвідомили фінансові керівники. Тому ми створили платформу для діалогу сміливих CFO, де вони зможуть обговорити реалізовані кейси 2022 року. Не просто описати винесені уроки, а детально розглянути інструменти, які вже працюють на відновлення, на розвиток бізнесу в цілому”.

Топ-9 тем конференції Brave CFO Gathering

Під час дев’ятигодинної дискусії експерти та учасники заходу обговорять наявні та майбутні виклики для держави в межах трьох ключових панелей:

  • Технологічний фронт: чим замінити програмне забезпечення країни-агресора для бізнес-процесів? Юлія Ліповецька, директорка, послуги із впровадження ERP систем та IT, KPMG в Україні
  • Майбутнє України: Як реалізувати історичний шанс та прокласти дорогу до процвітання. Олег Устенко, радник Президента з економічних питань.
  • IronFox. Історія незламності. Ігор Літош, CFO FOXTROT.
  • Порядок денний CFO: оптимальні стратегії в умовах війни. Юлія Данкова, CFO Групи Метінвест.
  • Фінансове бізнес партнерство у сучасних умовах. Марія Царенко, СFO PepsiCo Ukraine.
  • Будівельна галузь: Чекати не можна інвестувати. Де поставити кому? Левківська Ірина, СFO Ковальська.
  • Фінансування клієнтів та бартерні операції. Тетаня Міленко, СFO Timac Agro Ukraine.
  • West Bridge – програма фінансування українського бізнесу, який робить експансію на ринки країн ЄС. Юрій Воєвода, директор департаменту інвестиційного бізнеса Банк Південний.
  • Трансформація та адаптація бізнесу до умов війни. Дмитро Матросов, CFO Фітофарм.

Про Форум

Ukrainian CFO Forum -  найбільша дискусійна платформа для економістів, бізнесменів та авторитетних експертів у сфері фінансів, у межах якої визначаються останні економічні тренди та формується траєкторія розвитку на майбутнє. Понад 20 років форум сприяє трансформації та розвитку вітчизняного бізнесу, надаючи доступ до експертизи впливових мислителів сучасності. Це зручна можливість зміцнити партнерські відносини і дізнатися, які технології та стратегії використовують керівники С-level.

Програма XХI Форуму Фінансових Директорів України  - Ukranian CFO Forum  2023

  • 9 червня, Brave CFO Gathering. Зустріч сміливих CFO. День нетворкінгу, обміну досвідом антикризового керування фінансами. Практичні кейси, які повернуть бізнесу оптимізм.
  • Липень – Вересень. Цикл спеціалізованих онлайн подій. Можливість відвідати партнерські вебінари та майстер-класи з будь-якої точки світу та у будь-який час.
  • 19-20 жовтня, Ukrainian CFO Forum. Два проактивних дні з провідними експертами індустрії. Головна подія цієї осені, присвячена стратегічним ініціативам і бізнес-трансформації. 

Для читачів Інтерфакс організатор бізнес-події FAService надає спеціальні умови участі. Скориставшись промокодом braveinterfax, можна отримати знижку 20% на квитки категорії Premium, Business та Standard. Пільговий період діє до 26 травня включно.

Форум відбудеться за підтримки міжнародних компаній Boyden, Банк Південний, KPMG, ACCA та інших партнерів. 

З міркувань безпеки, місце проведення не анонсується. Команда FAService готує офлайн-подію та онлайн-трансляцію для тих, хто не має можливості відвідати Форум наживо. 

Переглянути Програму із тез всіх виступів та дискусій можна тут https://cfo.ua/ukr/xxi_cfo_forum-2023

Придбати квиток на Форум можна за посиланням https://cfo.ua/ukr/xxi_cfo_forum-2023#tickets

Інтерфакс-Україна – генеральний медіа-партнер бізнес-події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА