16:28 08.09.2023

Бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023», який збирає лідерів галузі розпочне роботу 15 вересня

3 хв читати

До головної події свинарства, м’ясної галузі та зернового бізнесу в Україні залишилося менше 6 днів. Вже 15 вересня розпочне роботу бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023». Головною метою форуму є запобігання втрат прибутків у рослинництві через блокування експорту зернових та створення доданої вартості понад 200% від реалізації міжгалузевої програми «Нове свинарство 2025».

«Цим заходом ми об’єднуємо зерновий бізнес, свинарство та м'ясну галузь, з метою надати можливість збуту до 10 млн т зерна, замість 2 млн т зараз заблокованого українського зерна на внутрішній ринок за рахунок розвитку свинарства. Адже збільшення поголів’я свиней до 20 млн голів одночасного утримання, проти 5 млн голів до війни – забезпечить економіку України 6 млрд євро доданої вартості щороку», відзначили організатори конференції.

На сьогоднішній день, свою участь підтвердило більше 100 агрокомпаній, більшість з яких сільгоспвиробники, які планують зайнятися свинарством та діючі свинарі, що націлені на масштабування своїх бізнесів, а також виробники та постачальники м’яса і м’ясокомбінати. Зокрема свою участь підтвердили компанія ТзОВ “Євро-Комерс”, ТОВ “МК “М’ясний”, ТОВ «Ексім Фуд», ТОВ «Техпродсервіс», ТзОВ «Агро-Інвест», ТОВ “Салтівський м’ясокомбінат”, Корпорація “Єврокорм”, ТОВ “Чернігівська мʼясна компанія”, ПП “Аграрна компанія 2004”, ТОВ “Лідер”, ТзОВ “АПП Гряда”, ТОВ “Прогрес” та багато інших відомих компаній в Україні.

Серед спікерів будуть:

  • Микола Бабенко, директор Асоціації “М’ясної галузі” та Центру підвищення ефективності в тваринництві
  • Нгуєн Ван Дієп, директор AVAC Vietnam - компанії-розробника першої вакцини проти Африканської чуми свиней
  • Джейсон Олдісс, президент Європейського ветеринарного союзу
  • Валерій Клочок, керівник Центру громадської аналітики «Вежа», політичний та економічний експерт
  • Андрій Богданець, Народний депутат України
  • Олександр Скорик, засновник ТОВ “МК Мʼясний”
  • Ольга Шевченко, т. в. о. Голови Держпродспоживслужби
  • Ігор Ляховський, засновник ТзОВ «Агро-Інвест», керівник групи з експорту мʼяса Асоціації «Мʼясної галузі»
  • Микола Федотенко, директор ТОВ «Чернігівська мʼясна компанія»
  • Тоні Гуджер, керівник маркетингу і комунікації АсоціаціЇ незалежних постачальників мʼяса (AIMS), Великобританія
  • Андрій Бузун, керівник лабораторії ННЦ "ІЕКВМ" НААН України з вивчення хвороб свиней
  • Владислав Карпенко, керівник напряму з розвитку продуктивності і доступу до ринків Chemonics Україна
  • Владислав Качмар, директор German Genetic Ukraine
  • Віктор Андрійченко, голова представництва Шауер Агротронік ГмбХ
  • Кожокар Юлія, операційни директор Корпорації “Єврокорм”
  • Тарас Миколаєнко, директор Асоціації «Укрбіоетанол»
  • Сергій Феофілов, генеральний директор УкрАгроКонсалт
  • Ігор Герасько, керівник відділу продажів Payoneer
  • Наталія Гаврилко, експертка з грантрайтингу (залучення грантів)
  • Представники галузевих відомств та прфільних міністерств та ін. учасники галузі.

Також в ході конференції пройде виставка «Swine & Meat Industry Expo», де буде представлена продукція м’ясної галузі,  сучасні технології з генетики, обладнання, ветпрепаратів, кормів, тощо.

Не пропустіть 15 вересня 2023 року та візміть участь у форумі «Зерно. Свині. Мʼясо – 2023». Зареєструватися можна за посиланням https://meatindustry.com.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА