15:46 31.05.2023

В Україні з'явився унікальний телевізор G+ для зручного перегляду фільмів

2 хв читати
В Україні з'явився унікальний телевізор G+ для зручного перегляду фільмів

На ринку телевізорів України з`явився новий унікальний бренд G+, що дозволяє насолоджуватися улюбленими фільмами вдома, не докладаючи жодних зусиль на їх пошук. G+ - це смарт-телевізор на базі Android з яскравим IPS-екраном та великим об’ємом внутрішньої пам'яті (понад 16 ГБ), що став справжнім проривом у світі домашнього кіноперегляду.

Унікальність телевізора G+ у тому, що він збирає фільми з усіх доступних джерел в Інтернеті та представляє їх у вигляді зручного каталогу з обкладинками та описом кожної кінострічки. Тобто ті фільми, що ви звикли шукати через браузер та дивитися на маленькому екрані планшета або ноутбука, тепер доступні на великому екрані телевізора G+. 

Крім того, G+ пропонує доступ до всіх популярних онлайн-кінотеатрів, таких як YouTube чи Megogo, надає гарантію на 2 роки та має сервісні центри по всій країні. 

Модельний ряд телевізорів G+ розрахований на будь-які дизайнерські рішення в інтер’єрі вашої оселі. Виробник пропонує як компактні смарт-моделі з діагоналлю 24 дюйми, так і великі екрани понад 65 дюймів, що створюють атмосферу справжнього домашнього кінотеатру. Забудьте про незручний перегляд фільмів на маленькому екрані смартфона чи планшета - G+ принесе вам задоволення від кіноперегляду на великому екрані без зайвих зусиль та витрат. 

Щоб почати користуватися телевізором G+ жодних складних налаштувань або спеціальних знань не потрібно – Ви просто дістаєте телевізор з коробки, підключаєте до Wi-Fi, і можете одразу насолоджуватися своїми улюбленими фільмами. Інтуїтивно зрозуміле меню на телевізорі G+ допоможе вам швидко знайти цікавий фільм за допомогою фільтрів, сортування та рекомендацій. Тут також можна зберігати історію перегляду і відтворювати фільми з різних каталогів.

Загалом, телевізор G+ - це інноваційний та унікальний продукт, який відкриває нові горизонти для кіноманів. Він забезпечує зручний доступ до різноманітного контенту, зручну навігацію та високу якість перегляду ваших улюблених фільмів та серіалів. 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА