16:14 30.06.2023

Тест на рівень англійської

2 хв читати

Чи гарно ви володієте англійською і як це визначити? Зазвичай достатньо пройти тест на рівень англійської онлайн, щоб зрозуміти реальний рівень знань і визначитися з подальшим напрямом роботи. В ідеальному випадку тестування передбачає комплексну перевірку рівня володіння мовою за чотирма основними параметрами: говоріння, читання, аудіювання та словниковий запас. На практиці перевірити говоріння онлайн досить проблематично, але дати оцінку за всіма іншими параметрами — цілком реально. 

Чому варто протестувати рівень англійської онлайн

  • Це зручно: ви можете здійснити перевірку в будь-який час із будь-якої точки світу. Не потрібно ні з ким узгоджувати процедуру, підлаштовувати власні плани або чекати днями й тижнями. Для доступу достатньо пристрою на зразок смартфона, планшета чи ноутбука, а для початку роботи — тільки вашого на те бажання.

  • Це швидко: результати тестування можна отримати майже миттєво, час очікування становить від кількох секунд до кількох хвилин. Саме стільки комп’ютерна програма буде попарно порівнювати ваші відповіді з правильними, вести підрахунки та формувати персональні рекомендації щодо подальшого навчання.

  • Це доволі точно: так, онлайн-тестування не замінить очного, де можна визначити рівень знань комплексно, але надасть оцінку, максимально наближену до реальної. Особливо якщо завдання для тесту підібрані фахівцями, які мають великий релевантний досвід.

Зазвичай більшість онлайн-тестів вирізняються простими та зрозумілими інструкціями, що не потребують додаткових пояснень, а також зручним форматом проходження: ви бачите, на скільки питань уже відповіли і скільки ще попереду. На більшості вебресурсів практикується два формати проходження: ви або обираєте правильний варіант із кількох запропонованих на сайті, або ж самостійно вписуєте пропущені слова чи словосполучення в речення.

На сайті мовної школи https://speak-up.com.ua можна безкоштовно пройти тестування на знання мови, швидко отримати результати та братися до роботи. Тут вам допоможуть поліпшити вашу англійську за унікальною авторською методикою, що неодноразово довела свою ефективність, запропонують відповідну до реальних навичок програму та зручний формат навчання у вашому місті чи онлайн. За додатковою інформацією щодо навчання звертайтеся до менеджерів міжнародної мережі шкіл англійської мови.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА