09:27 11.07.2023

Юристи чи штучний інтелект?

2 хв читати

23.06.2023 року в Києві пройшла прес-конференція від Юридичного маркетплейсу КОНСУЛЬТАНТ  – першого маркетплейсу в Україні, що інтегрував до своєї системи штучний інтелект – ChatGPT.

Відтепер кожен українець може отримати розгорнуту консультацію в два кліки через мобільний застосунок. При цьому відповідь отримати зможуть не лише від юристів, а ще й від штучного інтелекту.

Порівняти можливості штучного інтелекту та юристів можливо в мобільному застосунку. При цьому якість відповіді забезпечується самим маркетплейсом, засновником якого є Андрій Приходько  - CEO, доктор юридичних наук, доктор філософії, відомий практикуючий адвокат, з 15-річним юридичним стажем. Протягом 12 років Андрій обіймав керівні посади і заснував видатну українську юридичну компанію prikhodko.com.ua. Він також є засновником найкращого юридичного стартапу в Україні за версією Hill у 2021 році.

Про можливості та перспективи розвитку Штучного інтелекту юридичного ринку говорили представники ВРУ, ОП, науковці та топові адвокати.

І вже зараз, компанія оголосила наймасштабнішу подію 2023 року – «Consultant MEETUP: діджиталізація юридичного ринку»

КОНСУЛЬТАНТ запрошує об’єднатись довкола найгучнішої події всім, кому цікаве просування власної юридичної справи, розвиток та впровадження у юридичний бізнес IT технологій а також зануритись у деталі законодавчого процесу довкола діджиталізованого юридичного ринку

На CONSULTANT MEETUP наші експерти поділяться власним досвідом та порадами щодо розвитку юриспруденції в Україні на основі практичних кейсів від ефетивного листування з клієнтами до впровадження ChatGPT у роботу юристів

Перші 30 квитків за спецтарифом earlybirds вже доступні для замовлення! Після того ви зможете долучитись за стандартною ціною. Отримати квитки можна за посиланням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА