18:11 15.08.2023

"Метінвест" передав військовослужбовцям п'ять броньованих авто та дві вантажівки

2 хв читати
"Метінвест" передав військовослужбовцям п'ять броньованих авто та дві вантажівки

Гірничо-металургійна група "Метінвест" у рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт" передала військовослужбовцям п'ять легкоброньованих мікроавтобусів і два відновлені вантажні автомобілі.

Згідно з пресрелізом компанії, п'ять мікроавтобусів група придбала в Європі - раніше їх використовували як інкасаторські машини. Після технічного огляду та обслуговування, а також перефарбовування в тактичні кольори машини одразу вирушають до бійців на фронт.

Від "Сталевого фронту" автомобілі військовим передав операційний директор "Метінвесту" Олександр Мироненко.

"Ці автомобілі можуть використовувати і для перевезення речей, і для перевезення людей десь близько до позицій. Це досить мобільні автомобілі, багатоцільового використання", - пояснив Мироненко.

У свою чергу військовослужбовець ЗСУ з позивним "Шумахер" пояснив, що автомобілі використовуватимуть на запорізькому напрямку, а далі, можливо, в Криму. "Особливо цінно, що є броня, вона за необхідності збереже життя і здоров'я особового складу", - сказав військовий.

Зазначається, що "Метінвест" також допомагає захисникам України у відновленні автомобілів. Фахівці компанії відновлюють техніку на спеціально створених рембазах ЗСУ. Цього разу бригада з дев'яти кваліфікованих автомайстрів "Метінвесту" відремонтувала та передала захисникам дві вантажівки - вони служитимуть на запорізькому напрямку.

"На автомобілях повністю виконано реконструкцію двигунів, ходової частини та внутрішнього обладнання. У цих машинах є і верстати, для того щоб можна було виконувати поточний ремонт якоїсь техніки та обладнання, а також є інші засоби для організації місця ремонтного персоналу", - зазначив операційний директор "Метінвесту".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА