11:43 19.10.2023

Arricano продовжує цикл соціальних заходів "Суботи турботи"

2 хв читати
Arricano продовжує цикл соціальних заходів "Суботи турботи"

Реклама

Arricano —  провідний девелопер торговельних центрів в Україні, закликає відвідувачів дбати про найголовніше —  своє фізичне й ментальне здоров’я, аби мати змогу турбуватися про інших. У своїх торговельних комплексах компанія вже неодноразово проводила дні турботи про себе, організовуючи для ком’юніті ТРК цикл безкоштовних соціальних заходів "Суботи турботи".

14 жовтня ТРК "Проспект" за підтримки БФ "ОнкоСтоп" провів "Суботи турботи", аби нагадати відвідувачам про важливість проходження щорічного медичного обстеження та раннього діагностування, яке допомагає уникнути критичних наслідків.

Спільно з медиками благодійного фонду "ОнкоСтоп" ТРК "Проспект" надав для всіх українців можливість безкоштовно пройти скринінг меланоми шкіри у практикуючих дерматологів України, послухати виступи провідних лікарів: психолога Єлизавети Зеленько, хірурга-онколога Ярослава Назарова, амбасадора БФ "ОнкоСтоп", голови спілки поранених України "Міцні 300" Андрія Кучера, лікаря-акушера-гінеколога Романа Походуна. За час проведення соціального заходу "Суботи турботи" 14 жовтня перевірку шкіри на меланому пройшло понад 150 людей, зокрема й діти. Відвідувачі дізналися про те, що робити, якщо людина з підозрою на онкологічне захворювання відмовляється від подальшої діагностики; коли потрібно звертатись за допомогою до медичного психолога; кому особливо варто звернути увагу на регулярні чекапи; як правильно підтримати людину, яка має онкодіагноз; та багато іншого.

Крім цього, ТРК "Проспект" відкрив тематичну соціальноважливу виставку, аби підвищити рівень обізнаності населення про онкозахворювання й прищепити суспільству культуру вживання превентивних заходів – своєчасної діагностики у професійних спеціалістів.

Більше про проєкти Arricano —  на сторінці компанії у Facebook.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА