14:52 10.12.2023

Григорій Козловський і Академія "Рух" подарували дітям захисників та загиблих героїв новорічне свято та незабутні емоції

3 хв читати
Григорій Козловський і Академія "Рух" подарували дітям захисників та загиблих героїв новорічне свято та незабутні емоції

ФК "Рух" та його засновник Григорій Козловський разом з готельно-відпочинковим комплексом Emily Resort до Дня Святого Миколая зробили подарунок для  дітей загиблих Героїв та дітей ВПО подарувавши їм подорож у свято. Під час святкового вікенду діти відвідали Академію "Рух" ознайомились з побутом юних футболістів, побували на екскурсії у комплексі Emily Resort, подивились святкову виставу, весело провели час та отримали смачні подарунки до свята.

"В Україні тисячі сімей втратили свої домівки внаслідок російської агресії. А деякі діти втратили найдорожче - батьків. В  їхніх очах бачиш біль нашого народу, але і водночас світле майбутнє. Тому зараз особливо хочеться подарувати їм трохи тепла, позитивних емоцій та новорічної казки. Саме тому вирішили запросити малечу відвідати Академію "Руху", занурити їх у святкову атмосферу подарувавши їм смачні подарунки та різдвяну виставу, а головне чудові емоції" – розповів меценат та засновник Академії Григорій Козловський.

Менеджерка з маркетингу ФК "Рух" Юлія Климентович розповіла, що на базу "жовто-чорних" приїхали діти з фондів "Діти Героїв" та "Я – Маріуполь".  Малеча відвідала місцеві атракціони та локації. Діти побували на екскурсії у казковому містечку зимових розваг Winterville та Парку Велетнів, відвідали Emily Zoo та погрались в інтерактивні ігри з талісманом "Руху" – Рухменом.

Загалом 832 дитини, з інших фондів та організацій,  змогли подивитись виставу "Відпустка за чарівними обставинами" присвячену святу Святого Миколая.

Після екскурсії  діти відвідали футбольну Академію "жовто-чорних",вони побачили як живуть юні вихованці "Руху", поспілкувались з тренерами та гравцями, а також спробували місцеву кухню та дізнались, як харчуються футболісти.

Один з хлопців - Роман  розповів, що мріє стати футболістом та що дуже радий що потрапив до футбольного клубу. Юнакові  дуже сподобалось в Академії "жовто-чорних": "Я люблю футбол і мені дуже сподобалось в Академії "Руху", тут дуже цікаво. В майбутньому я хотів би тут займатись. Тут чудове місце, де можна класно провести час і подихати свіжим повітрям. Сподобались футболки відомих футболістів, які розвішані у корпусі в Академії: Буффона, ван дер Сара, Ярмоленка, Зінченка, Левандовського, Модріча. Хотілось би стати футболістом, я граю на позиції нападника", – поділився емоціями Роман Іванцов.

В свою чергу вихователька центру "Я – Маріуполь" Юлія Шандро разом з вихованцями серед  яких діти ВПО та діти українських військових зазначила: "Ми вперше потрапили в Академію футбольного клубу і дякуємо "Руху" за таку можливість. Нас смачно погодували, тут чудова атмосфера, дітям дуже цікаво і вони неймовірно задоволені".

Після Футбольної Академії дітки відвідали святкову виставу - мюзикл "Відпустка за чарівними обставинами". Більш ніж 830 дітей поринули в атмосферу свята в комплексі Emily Resort та в Академії "Руху".

Директор  Народного Діму міста Винники Наталія Вінярська подякувала меценату Григорію Петровичу Козловському за такий святковий дарунок малечі:  "Вистава- мюзикл "Відпустка за чарівними обставинами" підкорила серця наших діток, подарувавши неймовірні емоції та гарний настрій. Це справжній дарунок котрий запамʼятається надовго! Щасливий той, хто має гарне  та радісне дитинство і щасливий той, хто вміє його щедро дарувати дітям!!!

Дякуємо Григорію Петровичу Козловському за черговий дарунок на свято Миколая нашим дітям!"

Маркетинговий  директор готельно-відпочинкового комплексу Emily Resort Денис Ринський зазначив, що робити свято для дітей на День Святого Миколая вже традиція для Emily Resort.

З перших днів своєї роботи Emily Resort залучений до благодійних проєктів: комплекс допомагає військовим та робить різноманітні активності для дітей. 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА