13:25 21.01.2024

Передача 15-ї партії гуманітарної допомоги з Індії в Україну

2 хв читати

Посол Шрі Харш Кумар Джайн передав 15-ту партію гуманітарної допомоги від Уряду та народу Індії, що складається з десяти генераторів потужністю 30 кВА, директору Благодійного фонду "Крила Надії" пані Наталії Липській у присутності голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького у Львівському державному ліцеї, 19 січня 2024 року.
Допомога була надана на прохання Львівської обласної державної адміністрації. Пан Козицький подякував Уряду та народу Індії від імені мешканців області за те, що вони відгукнулися на його прохання. Він повідомив, що генератори будуть передані восьми навчальним закладам області для забезпечення навчального процесу.


Виступаючи з цієї нагоди, Посол зазначив, що Індія надає пріоритетного значення наданню гуманітарної допомоги народу України у цей складний час, дотримуючись людиноцентричного підходу Уряду Індії, що є центральним принципом національних переконань та цінностей Індії, яка сприймає весь світ як одну сім'ю.


Він підтвердив зобов'язання Уряду Індії продовжувати надавати гуманітарну підтримку народу України, про що повідомив Прем'єр-міністр Індії Шрі Нарендра Моді Президенту України Володимиру Зеленському під час їхньої зустрічі в Хіросімі у травні 2023 року.
Уряд Індії раніше надав 14 партій гуманітарної допомоги Україні та сусіднім країнам, а також фінансову допомогу Київській гімназії східних мов № 1 для реалізації проекту реконструкції, перепланування та ремонту деяких приміщень та Асоціації "Україна-Індія" для реалізації програми, спрямованої на відновлення психологічного здоров'я молоді та дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА