18:08 26.02.2024

В Оболонському районі Києва пройшов благодійний концерт "Музика війни"

2 хв читати

23 лютого в Оболонському районі Києва пройшов черговий благодійний концерт "Музика війни"

Концерт на якому виступала велика кількість зірок. Серед гостей були присутні директори більшості дошкільних, шкільних та позашкільних закладів, а також усіх закладів культури Оболонського району, представники бізнесу, депутати, соціально-орієнтовані громадяни та всі, хто бажав долучитися до збору коштів для наших Захисників.

"Враховуючи тенденції останнього часу, втому суспільства та зменшення активності під час зборів, ми вирішили максимально креативно підійти до місії по збору коштів для наших Захисників та Захисниць," - зазначив голова Оболонської РДА Кирило Фесик.

Збір коштів з концерту, був призначений для 129 окремий батальйон територіальної оборони м.Києва 112 бригади, це перший батальйон ТрО, який було створено в Оболонському районі, який боронив країну в найгарячіших напрямках фронту, а нещодавно святкував річницю створення та вже найближчими днями виходить на найважчі позиції.

"Я хочу висловити щиру подяку нашим партнерам ТЦ – Gorodok Gallery, Pochayna Event Hall, Kolorit Ukraine, Благодійний Фонд Ігоря Женевського, Avalon Group, Bayadera Group, Mitrax, а також відділу культури Оболонської районної адміністрації, які брали участь в організації цього заходу, та безпосередньо нашій найкращій керівниці відділу культури Ольги Бондарчук, яка доклала колосальних зусиль аби наш захід відбувся," - підкреслив Кирило Фесик.

Під час заходу виступали зірки Tom Soda, Люся Кава, Darisha, Юлія Рознен, Олена Тополя та Vlad Darwin, DJ Polinka, а ведучими були неймовірні Оля Цибульська та DONTSOV.

Директори шкіл, після заходу організували флеш-моб з до збирання коштів!

"Я вдячний вам, ви дуже крута, дружня та дійсно потужна команда! Я щиро вважаю вас своїми друзями та дуже ціную, ви дійсно особливі люди," - відреагував голова Оболонської РДА.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА