11:51 31.12.2012

"Динамо" домовилося у придбанні у "Ворскли" Селіна - І.Суркіс

2 хв читати
"Динамо" домовилося у придбанні у "Ворскли" Селіна - І.Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс повідомив, що клуб домовився з полтавською "Ворсклою" про придбання Євгена Селіна, який виступає на позиції лівого захисника.

"Можу вам сказати з повною відповідальністю, що ми вже домовилися про купівлю Селіна. 2 січня ми укладемо з ним контракт. І я не приховую, що ми також ведемо переговори щодо Безуса (29 грудня керівництво "Ворскли " підтвердило факт активних переговорів із "Динамо" про перехід нападника Романа Безуса - ІФ)", - наводить його слова прес-служба клубу в неділю.

І.Суркіс зазначив, що найближчим часом "Динамо" оголосить про придбання двох гравців на позиції оборонного характеру. За інформацією ЗМІ, київський клуб близький до підписання 27-річного центрального захисника італійського "Дженоа" і збірної Швеції Андреаса Гранквіста.

Президент "Динамо" звернув увагу, що головний тренер Олег Блохін робить акцент на купівлі українських гравців. "Олег Володимирович намагається відродити колишні традиції. Він звик працювати з українцями, вміє до них достукатися, змусити перейнятися ідеєю і зрозуміти, в якій команді вони грають. Але, водночас, головний тренер не відмовляється і від купівлі серйозних іноземних футболістів", - сказав І.Суркіс.

24-річний Є.Селін почав свій шлях у великому футболі з алчевської "Сталі". У 2007-2010 роках виступав за харківський "Металіст", але провів лише вісім матчів у першій команді. Потім перейшов у полтавську "Ворсклу", де став основним футболістом. У жовтні 2011 року Є.Селін дебютував у складі національної збірної України, за яку провів вже 10 матчів і забив один гол.

22-річний Р.Безус є найкращим бомбардиром "Ворскли" в осінній частині чемпіонату України, забивши шість голів і віддавши три гольові передачі. Виступає за полтавський клуб з зими 2009 року, перейшовши з кременчуцького "Кременя". В Українській Прем'єр-лізі дебютував 26 травня 2009 року. Найкращий молодий футболіст України за підсумками сезону 2011-2012 років. Вважається одним із найперспективніших українських футболістів. У листопаді 2011 року Р.Безус дебютував у національній збірній України в товариському матчі проти команди Німеччини на відкритому після реконструкції НСК "Олімпійський". Провів у складі збірної вже три гри.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА