16:41 25.01.2013

Керівництво київського "Арсеналу" робить усе можливе для порятунку клубу, але загроза надалі залишається - тренер

2 хв читати
Керівництво київського "Арсеналу" робить усе можливе для порятунку клубу, але загроза надалі залишається - тренер

Керівництво ФК "Арсенал" (Київ) і його президент Вадим Рабинович роблять усе можливе для порятунку столичного клубу, але загроза його існуванню надалі залишається, зазначає тренер команди Юрій Бакалов.

"Скажу, що президент клубу дійсно робить усе можливе, і навіть часом - неможливе, щоб клуб зберігся. І така можливість дійсно є. Частину шляху вже пройдено, але нині все опинилося "в руках" гравців", - сказав він в інтерв'ю офіційному сайту клубу в п'ятницю.

За його словами, велика частина гравців з розумінням поставилася до ситуації з клубом. "На жаль, залишилися декілька футболістів із чималими, так скажу, зарплатами, які так і не змогли прийняти рішення, оскільки пріоритетом визначили своє матеріальне становище. Об'єктивно через це процес "завис"... Але ж необхідно розуміти: клуб - це ж не лише зарплати гравців, скажімо так, по EUR40 тисяч на місяць. Це адже і дублюючий склад із молодими та перспективними хлопцями, це і команда U-19, і ДЮСШ, яка є однією з провідних дитячих футбольних спортшкіл у нашій системі. Думати-то доводиться і про це. Не можна жити так, щоб для одних важка ситуація в клубі щось означала, а для інших - значущими були лише цифри у відомості", - зазначив Ю.Бакалов.

"І у зв'язку з такими обставинами, на жаль, небезпека зникнення клубу, як і раніше, є. Хоча ми всі сподіваємося на благополучний результат, однак говорити про нього, виходить, поки що рано", - наголосив тренер "Арсеналу".

Як повідомлялося, 8 січня президент київського "Арсеналу" Вадим Рабинович заявив, що клуб може припинити існування 20 січня. 1 січня було розірвано з обопільної згоди контракт із головним тренером команди Леонідом Кучуком, який 9 січня очолив краснодарську "Кубань". Українські ЗМІ писали про те, що футболісти київського "Арсеналу" три місяці не отримували зарплати.

10 січня прес-служба клубу заявила, що його керівництво та футболісти команди намагаються зберегти клуб.

Після цього команду залишили декілька провідних футболістів.

20 січня президент ФК "Арсенал" (Київ) Вадим Рабинович повідомив, що три відомі фінансові групи звернулися з пропозиціями допомоги його клубу, який може припинити існування. Також, за його словами, до цього процесу підключилася Київська міська державна адміністрація. Він зазначив, що через 15 днів ситуація з майбутнім "Арсеналу" має прояснитися.

У чемпіонаті України сезону 2012-2013 роки київський "Арсенал" після 18 турів посідає восьме місце.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА