19:58 17.10.2013

"Металіст" оскаржуватиме рішення КДК ФФУ щодо матчу з "Дніпром" в апеляційному комітеті федерації

2 хв читати
"Металіст" оскаржуватиме рішення КДК ФФУ щодо матчу з "Дніпром" в апеляційному комітеті федерації

Харківський "Металіст" має намір подати скаргу на рішення контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ про догравання другого тайму матчу 12-го туру чемпіонату України проти "Дніпра" в апеляційний комітет федерації.

"Ми наполягаємо на тому, що догравання не буде справедливим, і логічно було б переграти матч повністю. А за регламентом та згідно із законом мали б зарахувати "Дніпру" технічну поразку. Ми, можливо, не наполягали б на цьому, якби нам дозволили повністю переграти цю зустріч", - сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" перший віце-президент клубу Костянтин Пивоваров.

"Я вважаю, що справедливо було б матч повністю переграти, але оскільки таку норму не передбачено в регламенті, ми наполягаємо на технічній поразці "Дніпру", - наголосив він.

Як повідомлялося, 17 жовтня КДК ФФУ підтвердив рішення дирекції Прем'єр-ліги про те, що матч 12-го туру чемпіонату України між "Дніпром" і "Металістом" буде дограно, починаючи з другого тайму.

Як повідомлялося, матч "Дніпро" - "Металіст" 6 жовтня було перервано через відсутність освітлення на стадіоні "Дніпро Арена". На початку другого тайму на стадіоні в Дніпропетровську почалися проблеми з освітленням, згасла частина прожекторів. Пізніше освітлення на арені зникло повністю, у зв'язку з чим зустріч зупинили.

Після першого тайму "Дніпро" вигравав у "Металіста" з рахунком 2:1. Наразі "Металіст" лідирує в турнірній таблиці чемпіонату України з 29 очками, "Дніпро" відстає від нього на три очки. 26 очок і в донецького "Шахтаря", який зіграв на одну гру більше.

Харківський клуб висунув вимогу зарахувати супернику технічну поразку за порушення норм безпеки та регламенту проведення чемпіонату.

7 жовтня дирекція футбольної Прем'єр-ліги на своєму засіданні ухвалила рішення, що цей матч буде дограно, починаючи з другого тайму. "Металіст" подав скаргу на це рішення до КДК ФФУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА