14:04 25.05.2018

Затримані за побиття фанатів "Ліверпуля" - студенти одного з вишів Києва

2 хв читати
Затримані за побиття фанатів "Ліверпуля" - студенти одного з вишів Києва

Затримані за побиття громадян Великобританії, фанатів "Ліверпуля", є студентами одного з вищих навчальних закладів Києва, заявляє начальник Головного управління поліції Києва Андрій Крищенко.

"Двоє були затримані, доправлені до районного управління, це громадяни України ... 1997 року народження, студенти одного з вишів Києва, відмовилися від надання пояснень", - сказав А.Крищенко (відеоролик з його інформацією розміщено на сторінці поліції Києва у Facebook) .

За його словами, порушено провадження у ч. 2 ст. 296 (хуліганство), проводяться слідчі дії.

А.Крbщенко зазначив, що поліція поінформувала консульство Великобританії про інцидент. Він також повідомив, що стан постраждалих не вимагає серйозного медичного втручання, їм було надано первинну медичну допомогу, від пояснень щодо інциденту громадяни Великобританії відмовилися.

Як повідомлялося, ввечері 24 травня в одному з ресторанів Києва неподалік від стадіону НСК "Олімпійський" сталася бійка за участю груп молодих людей та іноземних уболівальників футбольного клубу "Ліверпуль".

За інформацією британського видання Mirror, близько 20 хуліганів в масках атакувала британських уболівальників, які перебували в закладі. Прихильники англійського клубу "використовували столи і стільці, щоб захистити себе від атак людей у масках, які штурмували заклад", Уболівальники "Ліверпуля" отримали порізи і рани голови і шиї.

У поліції Києва повідомили, що в результаті бійки двоє іноземців отримали тілесні ушкодження, проте від написання заяв категорично відмовилися.

Правоохоронці затримали також двох осіб, які брали участь в бійці. Уже розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (групове хуліганство) Кримінального кодексу України.

Тим часом, у соцмережах з'явилася інформація про те, що фанів "Ліверпуля" побила група радикальних фанатів ліквідованого клубу "ЦСКА" (Київ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА