21:05 09.05.2019

Після закінчення сезону "Барселону" можуть покинути десять футболістів

2 хв читати
Після закінчення сезону "Барселону" можуть покинути десять футболістів

"Барселона" цього літа має намір розлучитися з десятьма футболістами, повідомляє AS. За інформацією видання, після закінчення орендних угод точно підуть з команди два захисники - Джейсон Мурільо і Кевін-Прінс Боатенг. Колумбієць повернеться в "Валенсію", ганець - в "Сассуоло".

З великою часткою ймовірності залишить "Барселону" бельгійський захисник Томас Вермален, у якого закінчується контракт. Через низку травм він останнім часом рідко виходить на поле. Також має намір змінити клуб голландський воротар Яспер Сіллесен, який грає тільки в Кубку Іспанії. На його продажу каталонці розраховують заробити € 30 млн.

Також "Барселона"  шукатиме покупця для бразильського півзахисника Філіпа Коутіньйо, купленого в січні 2018 року біля "Ліверпуля" за рекордні в історії клубу € 160 млн. Керівництво команди не влаштовує гра хавбека.

У разі купівлі "Барселоною" 19-річного капітана "Аякса" Маттейса де Лігта, клуб покине французький захисник Самуель Умтіті. У нинішньому сезоні чемпіон світу втратив місце в стартовому складі каталонців. Готується і продаж бразильського вінгера Малкома, "Барселона" готова продати його за € 35 млн.

У послугах хорватського півзахисника Івана Ракитича зацікавлений міланський "Інтер". Також покинути "Барселону" можуть бразильський хавбек Рафінья і Денис Суарес, який другу половину сезону проводить в лондонському "Арсеналі" на правах оренди.

На цьому тижні "Барселона" вилетіла з Ліги чемпіонів, за сумою двох матчів поступившись у півфіналі "Ліверпулю". Перша зустріч на "Камп Ноу" завершилася перемогою каталонського клубу з рахунком 3: 0. Дубль оформив капітан господарів Ліонель Мессі, ще один м'яч забив Луїс Суарес.

У матчі-відповіді на "Енфілді" мерсісайдці розгромили суперника - 4: 0. По два голи забили бельгійський форвард Дивок Орігі і голландський хавбек Жоржиньо Вейналдум. Переможний з точки зору двоматчевого протистояння гол був забитий на 79-й хвилині. Трент Александер-Арнольд швидко подав з кутового, і Орігі без опору відправив м'яч у дальню "дев'ятку".
 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА