19:39 02.05.2019

В Україні послуга перенесення абонентського номера запрацювала в штатному режимі

1 хв читати
В Україні послуга перенесення абонентського номера запрацювала в штатному режимі

Послуга з перенесення абонентського номера (MNP) працює в штатному режимі, повідомив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" виконавчий директор Українського державного центру радіочастот (УДЦР), визначеного адміністратором бази даних перенесених абонентських номерів, Вадим Гулько.

"Станом на 12:00 четверга центральна база даних обробила 455 заявок на перенесення номера. Все працює без перебоїв", - зазначив він.

Мобільні оператори також повідомили, що заявки на перенесення номерів уже надходять.

Зокрема, оператор lifecell повідомив про декілька сотень заявок на перехід до їхніх мереж із номерами інших операторів.

У "Vodafone Україна" також повідомили про наявність заявок від абонентів і на перехід, і на вихід з їхніх мереж.

У прес-службі найбільшого мобільного оператора України компанії "Київстар" на запитання про наявність/відсутність заявок від абонентів на перенесення номера наразі не відповіли.

Із 1 травня 2019 року клієнт будь-якого українського мобільного оператора зможе звернутися до центру обслуговування іншого мобільного оператора та подати заяву про бажання перейти до нього на обслуговування, зберігши свій номер. Перенесення номера відбуватиметься у будні протягом робочого часу. Єдина умова - абонент має бути зареєстрований у свого первинного оператора. Зареєструватися можна буде або онлайн, або в магазині свого оператора, надавши документи, що підтверджують особу. Контрактним абонентам проходити таку реєстрацію не потрібно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА