14:06 03.05.2019

Телеканал іномовлення UATV розпочав трансляцію в Туреччині

2 хв читати
Телеканал іномовлення UATV розпочав трансляцію в Туреччині

 У кабельній і супутниковій мережі турецького оператора Türksat. розпочав трансляцію український телеканал іномовлення UATV, що входить до складу Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), повідомив телеканал на сайті.

"Телеканал іномовлення України UATV тепер доступний глядачам та абонентам супутникових і кабельних платформ компанії Türksat", - йдеться в повідомленні.

"Враховуючи стійкі міжнародні принципи UATV, я переконаний, що новинний контент телеканалу, який пропонується п'ятьма мовами, а також різні програми про історію, культуру, мистецтво та науку України будуть цікаві не лише українцям, що живуть тут або відвідують нашу країну, а й громадянам Туреччини. Упевнений, що ретрансляція UATV на платформах Türksat відіграватиме важливу роль у подальшому розвитку відносин між нашими країнами", - заявив генеральний директор Türksat Дженк Шеен, слова якого нведено в повідомленні.

Türksat - одна з провідних компаній регіону, надає послуги телефонії, передачі даних, інтернету, телебачення та радіомовлення за допомогою супутникового зв'язку на території Європи та Азії.

Як повідомлялося, запуск МПІУ відбувся 1 жовтня 2015 року.

МПІУ сформована на базі державних телерадіокомпаній "Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення", "Банківське телебачення" (БТБ), державного інформаційного агентства "Укрінформ".

У рамках МПІУ, замість супутникового телеканалу "УТР", в ефірі запущено телеканал UATV. Він мовить українською, російською, англійською мовами з трьох супутників - Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також у мережі інтернет на власному каналі в YouTube.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА