10:43 01.07.2019

Group DF і Медведчук спростовують інформацію про нібито продаж Фірташем частки в телеканалі "Інтер"

2 хв читати
Group DF і Медведчук спростовують інформацію про нібито продаж Фірташем частки в телеканалі "Інтер"

Group DF, що об'єднує активи українського бізнесмена Дмитра Фірташа, категорично спростовує поширену низкою українських медіа інформацію про нібито продаж бізнесменом своєї частки в телеканалі "Інтер".

"Жодних переговорів про продаж частки Фірташа в телеканалі "Інтер" ні з ким не велося і на сьогодні не ведеться", - йдеться в заяві, переданій агентству "Інтерфакс-Україна" вранці в понеділок.

На думку Group DF, поява цієї інформації є навмисним "інформаційним вкиданням", запущеним політичними опонентами Фірташа.

"Також мова може йти про недобросовісну конкуренцію, аж до підготовки рейдерської атаки на медіаактив Group DF", - вважають у групі.

У прес-службі політика Віктора Медведчука також назвали неправдивою інформацію про нібито купівлю ним телеканалу "Інтер".

"Ця інформація не відповідає дійсності. Немає ні факту придбання каналу або частки в ньому, ні якихось планів щодо здійснення подібної операції", - йдеться в повідомленні прес-служби в Facebook у понеділок.

Фірташу через кіпрську Group DF Holding Limited на кінець 2018 року належало 80% кіпрської GDF Media Limited (ще 20% у народного депутата Сергія Льовочкіна), яка контролює 90% ПрАТ "Телеканал "Інтер", свідчать дані на сайті телеканалу. Акціонером 10% опосередковано є Світлана Плужникова.

Телеканал "Інтер" у 2018 році збільшив виручку на 8,9% - до 695,6 млн грн, однак його збиток зріс на 4,3% - до 292,21 млн грн.

"Інтер" є частиною "Інтер Медіа Груп" - однієї з найбільших українських медіа-груп, до якої також входять телеканали "НТН", "К1", "К2", "Мега", "Піксель", "Zoom", "Enter-фільм","Інтер+".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

Samsung повернув собі лідерство на світовому ринку смартфонів у I кв. - IDC

Міноборони оцифрувало дані про чоловіків призовного віку, які можуть бути мобілізовані в усіх регіонах України - заступник міністра

СБУ з початку 2024 р. викрила 11 ворожих агентурних мереж - Малюк

Apple готує ШІ-процесори для оновлення всієї лінійки Mac - ЗМІ

Київський апеляційний суд може ухвалити рішення щодо апеляції Turkcell на арешт частини частки в lifecell 16 квітня

Відключення в Харкові підтверджують ефективність інвестицій у GPON - голова "Vodafone Україна"

У Харківській області 20% населених пунктів залишаються без фіксованого зв'язку - "Укртелеком"

Оператори мобільного зв'язку мають план дій на випадок блекауту в Харкові

Україна підписала меморандум із французькою федерацією InfraNum, за грант якого буде відновлено зв'язок на прифронтових територіях

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА