20:55 19.08.2019

Google має понести покарання за маніпулювання думкою виборців, вважає Трамп

1 хв читати
Google має понести покарання за маніпулювання думкою виборців, вважає Трамп

Компанію Google необхідно притягнути до відповідальності за маніпулювання голосами виборців на користь Гілларі Клінтон, вважає президент США Дональд Трамп.

"Ого! Щойно вийшла доповідь! Google маніпулював від 2,6 до 16 млн голосів виборців на користь Гілларі Клінтон на виборах 2016 року", - написав Трамп в понеділок у своєму Twitter.

"Цю доповідь випустила людина, яка підтримує Клінтон, а не Трампа! Google слід притягнути до відповідальності", - продовжив Трамп, зазначивши: "Моя перемога була навіть більше, ніж я думав".

За даними західних ЗМІ, йдеться про доповідь, поширену на американському ультраконсервативному сайті Judicial Watch. Водночас, у повідомленнях наголошується, що дані, які публікуються на цьому сайті, далеко не завжди відповідають дійсності.

Американська преса зазначає, що у Трампа досить мотивів, щоб ініціювати розгляд щодо компанії Google. Будучи кандидатом в президенти на виборах 2016 року, він висловив припущення про те, що ця компанія активно "притримувала" негативні новини про його основну конкурентку Гілларі Клінтон. Потім він неодноразово повторював ці заяви, не дивлячись на брак доказів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА