12:40 22.08.2019

lifecell запускає Mobile ID для корпоративних абонентів

2 хв читати
lifecell запускає Mobile ID для корпоративних абонентів

Мобільний оператор lifecell запускає в Україні послугу Mobile ID для корпоративних клієнтів.

Згідно з повідомленням прес-служби оператора, Mobile ID дасть змогу розширити для абонентів lifecell спектр сервісів, доступних із мобільного телефону. Зокрема, це електронні державні послуги, онлайн-документообіг на платформах vchasno.ua і document.online, послуги Головного сервісного центру МВС України, податкова звітність, електронний кабінет платника податків тощо.

"Технологія Mobile ID тестувалася всередині компанії для організації електронного документообігу. За допомогою сервісу обміну документами онлайн "Вчасно" співробітники lifecell оптимізували роботу з підрядниками, в кілька разів прискорили узгодження й підписання документів і значно спростили бізнес-процес", - зазначають у компанії.

У ній наголошують, що послуга працює незалежно від тарифного плану абонента і наявності мобільного інтернету - для її роботи досить EDGE-покриття.

Вартість активації послуги, до якої входить SIM-карта з підтримкою технології Mobile ID, сертифікат АЦСК терміном на один рік і плата за користування послугою протягом першого місяця, становить 250 грн. Продовження чинного сертифіката на один рік - 150 грн. Абонплата становить 20 грн на місяць.

lifecell є третім за величиною оператором мобільного зв'язку в Україні.

Турецький постачальник конвергентних телекомунікацій та технологічних послуг Turkcell у 2015 році сконцентрував 100% оператора "Астеліт", пізніше перейменованого в lifecell.

За даними компанії, на кінець першого кварталу 2019 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становить 6,9 млн користувачів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА