13:49 05.09.2019

Samsung розпочинає продаж смартфона зі складаним екраном Galaxy Fold

2 хв читати
Samsung розпочинає продаж смартфона зі складаним екраном Galaxy Fold

Південнокорейська Samsung Electronics Co. нарешті розпочне продаж смартфона зі складаним екраном Galaxy Fold, що відкладався раніше через виявлені проблеми.

Продаж Galaxy Fold у Південній Кореї стартує у п'ятницю, а "найближчими тижнями" пристрій з'явиться в низці інших країн, зокрема у США, Великій Британії, Франції та Німеччині, повідомила в четвер Samsung.

Вихід цієї моделі на ринок спочатку був запланований на 26 квітня, проте фахівці, які отримали тестові моделі Galaxy Fold завчасно, виявили низку проблем.

Смартфон є кишеньковим пристроєм, що може розкриватися в планшет. Під час тестування експерти виявили проблеми екрана на місці згину, а деякі просто видалили верхній шар екрана, вважаючи його захисною плівкою.

У липні Samsung повідомила, що усунула виявлені проблеми, зміцнивши верхній шар екрана, надавши йому додатковий захист, а також поліпшивши механізм розкладання.

"В останні кілька місяців Samsung покращувала Galaxy Fold, щоб гарантувати, що він справить якнайкраще враження на користувачів, - ідеться в повідомленні компанії. - Ми не лише поліпшили дизайн і конструкцію пристрою, а й постаралися переосмислити весь споживацький досвід".

Galaxy Fold, розмір основного дисплея якого становить 7,3 дюйма, передбачає роботу в 5G-мережах у низці країн. Його вартість становитиме близько $2000.

Samsung покладає великі надії на Galaxy Fold, пише MarketWatch. У липні компанія повідомила про зниження чистого прибутку більше ніж на 50% у другому кварталі на тлі зниження попиту на смартфони.

У серпні Samsung представила дві версії свого нового флагмана - Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10+.

Джерела MarketWatch повідомляють, що компанія готується запустити в продаж іще одну версію Galaxy Note 10, у якій передбачені функції для використання блокчейн-технологій.

Ця версія смартфона отримає назву KlaytnPhone за іменем південнокорейської блокчейн-платформи та продаватиметься лише всередині країни.

KlaytnPhone випускатиметься в тому самому дизайні та продаватиметься за тією самою ціною, що і Galaxy Note 10 (від $1000), однак надійде в продаж із попередньо встановленими блокчейн-застосунком і криптовалютним гаманцем. За словами джерел, покупці смартфона одержать на рахунок певну суму нової криптовалюти Klay. Під час увімкнення та вимкнення смартфона на його екрані показуватиметься логотип Klaytn.

Акції Samsung у четвер подорожчали на 3,6%, від початку цього року їх вартість зросла на 19%.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА