11:49 16.10.2019

Google представила нові смартфони Pixel 4

2 хв читати
Google представила нові смартфони Pixel 4

Американська компанія Google на презентації у Нью-Йорку представила лінійку нових смартфонів та інші продукти.

Аудиторії показали дві моделі - Pixel 4 і 4XL. На них встановлені OLED-дисплеї з діагоналлю відповідно 5,7 дюйма (14,5 см) і 6,3 дюйма (16 см).

Ємність акумуляторів становить 2,800 мА-год і 3,700 мА-год відповідно. Обидва пристрої підтримують функції швидкої та бездротової зарядки.

Смартфони мають оперативну пам'ять 6 Гб, вбудовану пам'ять - 64 Гб або 128 Гб. Вони працюють на процесорі Snapdragon 855 компанії Qualcomm.

Новинки підтримують дві SIM-карти та мають скло Gorilla Glass 5 з двох сторін, у них не передбачено роз'єм для навушників.

Смартфони оснастили розблокуванням за допомогою обличчя: достатньо взяти телефон і подивитися на дисплей. Система не вимагає дозволу для розблокування та повністю замінює сканер відбитка пальця для введення банківських паролів і підтвердження замовлень.

Крім того, в нові пристрої вбудовано радар, який обробляє простір діаметром майже метр. У результаті смартфони можуть зчитувати положення вашого тіла або зафіксувати, що ви відійшли. Жестове управління дає змогу пропускати пісні, відключати будильники, регулювати гучність або відключати звук взагалі.

Розробники зізнаються, що поки що не можуть вичавити з нового пристрою всі можливості, і цього доведеться навчитися.

Новий диктофон може перетворювати англійську мову в текст без підключення до інтернету і обробки на сторонніх серверах. Це можливо за рахунок нейронного процесора Neural Core.

Смартфони пропонують у трьох кольорах (чорний, білий, помаранчевий), і вони вже доступні для попереднього замовлення. Ціни стартують із $799 і сягають $999. Новинки надійдуть у продаж 24 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА