11:23 11.11.2019

"Медіа Група Україна" у лютому-2020 запустить третій футбольний канал

2 хв читати
"Медіа Група Україна" у лютому-2020 запустить третій футбольний канал

 ТОВ "Медіа Група Україна" (МГУ) в лютому 2020 року на додаток до телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2" запустить телеканал "Футбол 3".

"Презентувати концепцію повного сімейства каналів ми плануємо дещо пізніше, приблизно за один місяць. Звісно, що за розширення лінійки футбольного продукту контент розподілиться на три канали", - прокоментував плани МГУ директор телеканалів "Футбол" Олександр Денисов.

За його словами, нині програмна політика телеканалу "Футбол 3" перебуває в детальній розробці, з контрагентами підписують угоди про новий контент, його стане більше.

Телеканал буде доступний у кабельних мережах, супутниковій платформі Xtra.tv та на ОТТ-платформі OLL.TV.

МГУ запустила телеканал "Футбол" у 2008 році, а в 2011 році доповнила його телеканалом "Футбол+", які після ребрендингу в 2013 році стали телеканалами "Футбол 1"/"Футбол 2".

Як повідомлялося, в грудні 2019 року Media Group Ukraine (Київ) запустить інформаційний телеканал "Україна 24".

ТОВ "Медіа Група Україна" об'єднує національний ефірний телеканал "Україна", розважальний молодіжний телеканал "НЛО TV"; тематичний телеканал "Індиго TV"; тематичні канали "Футбол 1"/"Футбол 2"; регіональні телеканали "Донбас", "34 телеканал", "Сигма"; оператора супутникового телебачення Xtra TV; міжнародні канали Ukraine 1/ Ukriane 2, NLO TV 1/ NLO TV 2; продакшн-компанії "Телі Про", "Допоможемо ТБ"; медіа-агентство повного циклу "Медіа Партнерство Баінг"; мультимедійну платформу "Сьогодні" - теленовини "Сьогодні" і сайт segodnya.ua; кросплатформний проект Vogue UA.

Власником медіахолдингу є група "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА