15:34 08.01.2020

"Київстар" і lifecell надали пільги на зв'язок з Іраном у зв'язку з катастрофою літака МАУ

2 хв читати
"Київстар" і lifecell надали пільги на зв'язок з Іраном у зв'язку з катастрофою літака МАУ

Оператори мобільного зв'язку компанії "Київстар" і lifecell надали пільги на зв'язок з Іраном для своїх абонентів, ідеться в повідомленні компанії.

"З 8 по 10 січня 2020 року кошти за дзвінки з мережі "Київстар" на номери мобільного або фіксованого зв'язку в Ірані не стягуватимуться. Усі витрати на дзвінки повернуться протягом дня, коли було здійснено дзвінок", - повідомив мобільний оператор.

У зв'язку з трагічними подіями на території Ісламської республіки Іран "Київстар" висловив співчуття сім'ям загиблих пасажирів рейсу №PS752 Тегеран-Київ авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ).

Lifecell, у свою чергу, також висловив співчуття постраждалим від катастрофи та забезпечив безкоштовними послугами зв'язку своїх абонентів, котрі перебувають в Ірані, нарахувавши їм безкоштовно 20 хвилин голосових дзвінків у межах країни перебування та в Україну.

У "Vodafone Україна" повідомили, що готові за фактом відкоригувати рахунки в разі потреби.

"Ми завжди допомагаємо нашим громадянам і абонентам у разі стихійних лих та інших надзвичайних подій. У цьому випадку ми навряд чи чимось зможемо допомогти громадянам іншої країни. Але якщо буде хоч якийсь трафік, за фактом готові будемо відкоригувати рахунки", - повідомили в прес-службі оператора.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури України на своїй сторінці у Facebook оприлюднило списки пасажирів літака авіакомпанії "МАУ", що зазнав аварії в Тегерані.

У списку загиблих під час катастрофи літака "МАУ" під Тегераном 11 українців: дев'ятеро членів екіпажу та двоє пасажирів.

Пасажирський літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" Boeing 737-800 розбився в районі міжнародного аеропорту ім. імама Хомейні в Тегерані вранці в середу. За уточненими даними, на борту перебували 167 пасажирів - представників різних країн світу та дев'ятеро членів екіпажу, повідомляють ЗМІ з посиланнями на іранську владу. Всі вони загинули.

Лайнер перестав виходити на зв'язок через дві хвилини після зльоту, він здійснював рейс Тегеран-Київ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА