14:34 19.03.2020

Об'єднану редакцію Hromadske очолить головний редактор Agravery

1 хв читати
Об'єднану редакцію Hromadske очолить головний редактор Agravery

Hromadske (ГО "Громадське. ТВ") об'єднує всі платформи в єдину редакцію, яку з квітня 2020 року очолить головний редактор Agravery Наталія Гузенко, повідомляється на сайті Hromadske.TV.

"Новий головний редактор розпочне роботу на Hromadske із квітня 2020 року. До цього часу організаційна структура редакції буде трансформована для інтеграції в неї самостійних платформ Hromadske-International, Hromadske-Ru та інших. Виконувати обов'язки керівника редакції до квітня буде в. о. головного редактора Влад Азаров", - зазначено в повідомленні.

Конкурс на посаду головного редактора Hromadske було оголошено 7 лютого 2020 року.

"Об'єднана редакція - це професіонали в різних сферах візуальної й текстової журналістики (документалістика, соцмережі, відео та текстові експлейнери тощо). Редакція об'єднає всі наші платформи, кожна з яких самодостатня, але одночасно контент для них проходить експертизу команди спецкореспондентів, відповідальних за ключові "біти", - наголошує голова громадської організації "Громадське. ТВ" Юлія Банкова.

Об'єднання редакцій, як пояснюють у Hromadske, відбувається з метою синергії активів і посилення ефективності.

Гузенко працює у ЗМІ з 2002 року. Протягом 14 років була політичним і економічним оглядачем, редактором газети "День", тижневиків "Контракти", "Інвестгазета" та інших. Має вісім років досвіду роботи редактором, п'ять із них - головним редактором. До переходу на Hromadske очолювала галузевий портал Agravery.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА