15:44 20.05.2020

Телеканал "Рада" розпочинає мовлення на територіях із особливим режимом мовлення - у Донецькій, Луганській областях та в частині Криму

1 хв читати
Телеканал "Рада" розпочинає мовлення на територіях із особливим режимом мовлення - у Донецькій, Луганській областях та в частині Криму

Парламентський телеканал "Рада" з 20 травня розпочинає мовлення на територіях із особливим режимом мовлення, повідомляє Інформаційне управління Апарату Верховної Ради.

"У рамках розвитку цифрового телебачення Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України видала парламентському телеканалу "Рада" дозвіл на тимчасове мовлення на територіях із особливим режимом мовлення", - йдеться в повідомленні інформуправління, оприлюдненому в середу.

У повідомленні наголошується, що цифрові передавачі стандарту DVB-T2 встановлені на телевежі у Херсонській, Донецькій та Луганській областях.

Із 20 травня сигнал телеканалу "Рада" поширюватиметься в Краматорську, Авдіївці, Вугледарі, Гірнику, а також в населених пунктах Покровського, Мар'їнського, Ясинуватського та Слов'янського районів Донецької області.

На Луганщині телеканал "Рада" буде доступний у Луганську та Станично-Луганському районі.

На Херсонщині телеканал зможуть дивитися мешканці Скадовського, Каланчацького, Каховського та Чаплинського районів, а передавач, встановлений у селі Чонгар, забезпечить сигнал телеканалу "Рада" у місті Армянську, а також в Джанкойському та Красноперекопському районах АР Крим.

Найближчим часом планується поліпшити якість сигналу телеканалу "Рада" у містах Волноваха, Маріуполь і Бахмутівка.

Згідно з українським законодавством території з особливим режимом мовлення - це райони, які межують з тимчасово окупованими територіями України, Автономною Республікою Крим, Севастополем, окремими районами Донецької та Луганської областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Київстар" призначив директоркою із корпоративних зв'язків Оленицьку

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА