13:13 26.06.2020

"Київстар" надав безкоштовний зв'язок абонентам у постраждалих від повені регіонах України

2 хв читати
"Київстар" надав безкоштовний зв'язок абонентам у постраждалих від повені регіонах України

Мобільний оператор "Київстар" ухвалив рішення надати нетарифіковані послуги мобільного зв'язку для абонентів, які живуть у населених пунктах, постраждалих від стихійного лиха в Західній Україні.

Як повідомила прес-служба оператора у п'ятницю, для абонентів припейд-тарифів, які живуть у зоні стихійного лиха, буде нараховано на мобільні рахунки по 50 бонусів, які можна використати для послуг зв'язку. Абонентам контрактних тарифних планів буде нараховано по 200 хвилин для дзвінків на інші мережі. Абоненти зможуть використати бонуси та нетарифіковані хвилини протягом тижня від дня нарахування.

За даними "Київстар", у населених пунктах Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської і Чернівецької областей, які постраждали від повені, мобільним зв'язком користуються майже 70 тис. абонентів.

"Київстар" докладає усіх зусиль, щоб у регіонах, постраждалих від повені, стабільно працював мобільний зв'язок, і місцеві жителі могли безперешкодно телефонувати до служб екстреної допомоги, своїм родичам і друзям. Так, у цілодобовому режимі працюють аварійно-відновлювальні групи, щодня здійснюються об'їзди трас для виявлення критичних ділянок, проводяться роботи зі зміцнення магістральних кабель-каналів тощо", - додав оператор.

"Київстар" - великий український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами на кінець 2018 року користувалися близько 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше - VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА