17:32 24.07.2020

Viber користуються 99% опитаних українців віком від 24 до 34 років, на 2-му місці - Facebook Мessenger, на 3-му - Telegram - дослідження

2 хв читати
Viber користуються 99% опитаних українців віком від 24 до 34 років, на 2-му місці - Facebook Мessenger, на 3-му - Telegram - дослідження

Серед цільової аудиторії віком від 24 до 34 років найпопулярнішим застосунком для обміну повідомленнями в червні став Viber - ним користуються 99% опитаних, друге і третє місце посідають Facebook Messenger і Telegram.

Як повідомляє прес-служба Rakuten Viber у п'ятницю, про це свідчать дані дослідження агентства InMind, проведеного 26-28 червня 2020 року (вибірка - 525 респондентів) серед жителів України, що проживають у містах із населенням більше ніж 50 тис. людей, є користувачами інтернету та мають від 13 до 55 років.

Згідно з отриманими даними, WhatsApp та Skype перебувають у рейтингу нижче - ними користуються менше ніж 50% українців (віком від 25 до 34 років).

Як зазначено в дослідженні, Rakuten Viber в Україні користуються 97% опитаних жителів міст, а у віковому сегменті від 25 до 34 років - 99% опитаних.

Водночас Viber популярний і у великих містах із населенням понад 500 тис. людей, зокрема в Києві, і в містах із населенням менше ніж 500 тис. - 98% та 95% відповідно.

Зазначено, що в травні-2020 було зафіксовано 28%-ве зростання в Україні фактів використання версії застосунку Viber для комп'ютера (порівняно із січнем 2020 року). Крім того, почали частіше користуватися функціями для групового спілкування — середня кількість повідомлень на користувача в групових чатах зросла на 18%, а кількість групових дзвінків на користувача — на 50% за той самий період.

"У 2020 році ми успішно запустили багато оновлень. Деякі з них пов'язані з ситуацією з COVID-19, але також є функції, які зробили спілкування між людьми у всьому світі кращим - групові аудіо- та відеодзвінки, можливість створення GIF і стикерів, мої замітки, повідомлення, що зникають, тощо. Ми з нетерпінням очікуємо появи локальних і міжнародних сервісів, які будуть доступні за допомогою чат-ботів, грошових переказів, функцій застосунку і державних послуг. Ми активно працюємо над розробленням нових стратегічних партнерств в Україні, які будуть корисними в сучасних умовах життя, - починаючи з дистанційної освіти та охорони здоров'я і закінчуючи партнерствами з волонтерськими й неурядовими організаціями", - наводить прес-служба слова старшого директора Rakuten Viber у регіоні EEMENA Атанаса Райкова.

Viber є частиною Rakuten Inc. - світового лідера у сфері електронної комерції та фінансових послуг. Застосунок є офіційним месенджером футбольного клубу "Барселона", а також офіційним застосунком для дзвінків та обміну миттєвими повідомленнями баскетбольного клубу Golden State Warriors.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА