13:28 27.07.2020

"Vodafone Україна" запускає продаж еSim

2 хв читати

Компанія "Vodafone Україна" з понеділка, 27 липня, запускає у своєму інтернет-магазині продаж віртуальних SIM-карток на базі технології eSIM.

Згідно з повідомленням прес-служби компанії в понеділок, актуальність запуску цієї технології підтвердили отримані дані: за шість місяців 2020 року проникнення eSIM смартфонів у мережі "Vodafone Україна" збільшилося на 60%.

За даними оператора, на сьогодні eSIM може працювати в таких пристроях: IoS (iPhone XS, XR, XS MAX, 11, 11 PRO, 11 PRO MAX; iPad 3rd generation, PRO, AIR, MINI 5; iPad 7th generation), Android (Samsung Fold, S20, S20+, S20 Ultra, Z Flip; Google Pixels 2, 3, 4; Motorola RAZR; Huawei P40), а також на Microsoft Surface Pro 5.

"eSIM дає змогу відмовитися від використання фізичної SIM-картки, замінивши її віртуальною. Для цього в сучасних гаджетах виробники встановлюють мікрочип, який дає змогу завантажувати цифрову SIM-картку шляхом сканування QR-коду. У такий спосіб користувачі отримують можливість купувати або замінювати SIM-картку віддалено, не витрачаючи часу на похід до магазину для отримання фізичної картки", - пояснює оператор.

Як зазначає "Vodafone Україна", eSIM також дає змогу власникам mono-SIM використовувати в одному смартфоні кілька профілів - до 10 номерів (залежить від установок виробника). Крім того, eSIM може бути використана в пристроях без слотів для SIM-карток, наприклад у планшетах.

Як повідомлялося, на початку листопада 2019 року мобільний оператор компанія "Тримоб" (дочірня компанія "Укртелекому") спільно з компанією IDEMIA (Франція) запустив послугу оформлення eSIM - альтернативи фізичним SIM-карткам.

Мобільний оператор компанія lifecell запустив послугу оформлення eSIM також на початку листопада 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА