13:06 03.11.2020

Український телеком-ринок за рахунок недоотриманих у 2020 році доходів від роумінгу через COVID-19 втратить до 1 млрд грн - "Vodafone Україна"

2 хв читати
Український телеком-ринок за рахунок недоотриманих у 2020 році доходів від роумінгу через COVID-19 втратить до 1 млрд грн - "Vodafone Україна"

Оператор мобільного зв'язку "Vodafone Україна" очікує, що внаслідок недоотриманих доходів від роумінгу український телеком-ринок у 2020 році втратить через COVID-19 майже 1 млрд грн.

"За нашими прогнозами, лише внаслідок недоотриманих доходів від роумінгу український телеком-ринок втратить через COVID-19 до 1 млрд грн у 2020 році. Водночас, цього року зростання всього телеком-ринку визначатиметься двозначною цифрою. Це пов'язано з величезними інвестиціями, які, зокрема, "Vodafone Україна" вклала в економіку країни", - описала ситуацію на ринку генеральний директор "Vodafone Україна" Ольга Устинова в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Вона також повідомила, що в третьому кварталі доходи компанії від data-сервісів у загальній структурі виручки у результаті значного розширення географії надання послуг перевищили 60%.

"Ми прогнозуємо, що телеком-бізнес і надалі отримуватиме більшу частину доходів від продажу data-послуг (для порівняння, раніше було 50%)", - зазначає Устинова.

Вона також прогнозує, що, незважаючи на суттєві втрати доходів від роумінгу, "Vodafone Україна" все одно покаже непогану динаміку зростання рік до року.

"Це пов'язано і з більшою доступністю з послуг та розширенням покриття, і з тим, що багато людей стали активно використовувати мобільні технології для навчання, роботи, шопінгу, дозвілля та розваг", - зазначила керівник другого за величиною мобільного оператора України.

Абонентську базу оператор також планує утримувати на наявному рівні. Не змінилися й інвестиційні плани компанії: всі заплановані інвестиції "Vodafone Україна", за словами Устинової, будуть реалізовані в повному обсязі.


Повний текст інтерв'ю з генеральним директором "Vodafone Україна" Ольгою Устиновою буде розміщений на сайті агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА